Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Опрема за качување

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Популарната алатка за обезбедување и абзелување на италијанската компанија Гривел: Мастер Про! Ов..
1,500ден.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр ..
5,000ден.
“Ran” е алатка која ќе ви помогне да не се пролизгувате на заснежен терен. Одличен избор за планинар..
1,800ден.
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
660ден.
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
1,250ден.
..
440ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
330ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
220ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 80цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
390ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
390ден.
Цената не се однесува за сет френдови 1-5 туку за едно парче со соодветна големина - големината..
2,760ден.
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
750ден.
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
750ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и со одлична цена! Овој карабинер е со т.н. „твист лок..
780ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и со одлична цена! Овој карабинер е со т.н. „твист лок..
780ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и компактен! Поставеноста „под агол“ на носот над врат..
600ден.
Алуминиумски карабинер со матица: лесен, мал и компактен! Поставеноста „под агол“ на носот над врат..
600ден.
Комплет од два карабинери со жичана вратичка и гуртна од динема. За гуртната: 13мм ширина, 11цм д..
920ден.
Статичко јаже со стандардна заштита Диаметар: 10.5мм Должина: 200м Тежина: 72 гр/м Максимален ..
24,800ден.
Единечно, динамичко јаже со стандардна заштита Диаметар: 9.8мм Должина: 60м Тежина: 64 гр/м Ма..
8,000ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Тубуларна гуртна Ширина: 20мм Боја: црвена ..
90ден.