Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Millet High Route GTX
12,500ден.
Millet High Tour
8,300ден.
Bianchi Freccia Celeste 105 11s
123,000ден. 92,250ден.
Bianchi Camaleonte C-Sport
41,000ден. 30,750ден.

Јажиња, гуртни, замки

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
Dynex гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Тежина: 19г Oд производителот: Keeping rope drag an..
590ден.
Најлонска гуртна - на залиха имаме само во жолта боја. Должина: 60цм Широчина: 18мм Тежина: 36г ..
390ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
490ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
490ден.
ВО МОМЕНТОВ ОВАА ГУРТНА ЈА ИМАМЕ ВО ЦРВЕНА БОЈА! Најлонска тубуларна гуртна - 16мм! ..
90ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
290ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
290ден.
Верижна гуртна 13мм/140цм ..
1,200ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Единечно јаже со дебелина од 9.8мм и должина од 60м. Стандардна изработка/заштита.  Супер цен..
7,500ден.
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
„Половинка“ јаже со дебелина 8,4мм и должина од 60м. Изработката е со целосна заштита на надво..
7,900ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
„Половинка“ јаже со дебелина од 7,8мм и должина од 60м. Третирано со нанотехнологија и има супер за..
7,790ден.
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
High wear resistance and long lifespan target this rope towards both extreme rock climbs in summer a..
8,900ден.
Навистина посебно јаже: сертифицирано да биде користено и како единечно и како „половинка“ и како „б..
9,500ден.
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Специјално јаже во делот на единечни, динамички јажиња. Малата тежина и тенкиот дијаметар се посебно..
9,500ден.
Единечно јаже со целосна заштита! Тендон користејќи нанотехнологија, ги заштитува надворешната кошул..
9,590ден.
Единечно јаже со стандардна заштита. Одберете дали сакате зелена или жолта боја! Врвна класа на ..
7,900ден.
Единечно јаже со дебелина од 9.4мм и должина од 60м. Целосна заштита: тефлон третман како на надвор..
9,890ден.