Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Millet High Route GTX
12,500ден.
Millet High Tour
8,300ден.
Millet Ikam
2,200ден.

Плочки, осмици, јумари

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Алатка за обезбедување и абзелување. Тежина: 60 грама Дебелина на јаже со кое може да се работи: 7..
1,180ден.
Плочка за обезбедување (со авто-блок можност) и абзелување. Тежина: 88 грама Дебелина на јаже со к..
1,890ден.
Сет од плочка за обезбедување (модел ATC-XP) и карабинер со матица (модел Mini Pearabiner). Tежина:..
2,100ден.
Сет за виа ферата! - Два Iron Cruiser карабинери кај кои вратичката лесно се отклучува и со една ра..
5,200ден.
Јумар дизајниран за максимален грип дури и на подмрзнати, калливи или влажни јажиња! Овој модел е з..
4,700ден.
Јумар дизајниран за максимален грип дури и на подмрзнати, калливи или влажни јажиња! Овој модел е з..
4,700ден.
„Осмица“ - алатка за обезбедување/абзелување. Во моментов ја имаме достапна само во темно сина боја..
990ден.
Мултифункционален јумар кој може да се користи и за качување и за симнување по јажето. Ергономска -..
3,500ден.
Мултифункционален јумар кој може да се користи и за качување и за симнување по јажето. Ергономска -..
3,500ден.
Класичен јумар со ергономска, гумирана рачка. За лева рака. Тежина: 246 грама ..
2,800ден.
Алатка за обезбедување и абзелување. Тежина: 89 грама ..
1,500ден.
Сет за виа-ферата по најновите безбедносни стандарди. Две гуртни со различни бои за побрз увид во т..
3,500ден.