Кошничката е празна!

Black Diamond

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Black Diamond 56g chalk block
Коцка магнезиум 56гр. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for climbing ..
110ден.
Black Diamond 100g loose chalk
Магнезиум во прав - 100грама. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for c..
330ден.
BD Freeride Baskets
Големина: 75мм Тежина: 23 грама/пар ..
390ден.
BD Powder Baskets
Големина: 100мм Тежина: 38 грама/пар ..
390ден.
Black Diamond 60cm/18mm nylon
Најлонска гуртна - на залиха имаме само во жолта боја. Должина: 60цм Широчина: 18мм Тежина: 36г ..
390ден.
Black Diamond 60cm/10mm dynex
Dynex гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Тежина: 19г Oд производителот: Keeping rope drag an..
590ден.
Black Diamond 300g loose chalk
Магнезиум во прав - 300грама. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for c..
620ден.
Black Diamond HotWire
Моделот кој ја започна револуцијата на карабинерите со вратичка од жица. Тежина: 37гр Сила при з..
660ден.
BD Free glide skin care
Средство за едноставен и безбеден третман на крзната за турно скијање или сплитборд, за да не се нас..
680ден.
Black Diamond Ice ScrewUp
Торба за организирање и чување на клинови за мраз. Собира 6 клина и има внтраешен џеб за чувањ..
680ден.
Black Diamond Freewire 18см
Комплет од два карабинери со вратички од жица и најлонска гуртна со ширина од 18мм. Сила на гуртн..
750ден.
BD Glop stopper wax
Супер корисен восок за крзна за турно скии или сплитборд. Со нанесување се подобрува квалитетот на ..
780ден.
Black Diamond Positron
Карабинер со матица Отвор на вратичката :   21 mm Сила при отворена вратичка : &n..
780ден.
Black Diamond Nut Tool
Чоковадач :) Oд производителот: Free fixed nuts, retrieve deeply buried cams and crack open a ..
830ден.
Black Diamond Positron 12cм
Комплет од 2 Poistron карабинер и Dynex гуртна со ширина од 14мм. Сила на гуртната :   ..
830ден.
Black Diamond RockLock
Најголемиот карабинер со матица на Black Diamond. Одличен избор кога е потребен поголем простор/..
830ден.
Black Diamond Super 8
„Осмица“ - алатка за обезбедување/абзелување. Во моментов ја имаме достапна само во темно сина боја..
990ден.
Black Diamond ATC
Алатка за обезбедување и абзелување. Тежина: 60 грама Дебелина на јаже со кое може да се работи: 7..
1,180ден.
Black Diamond Oz
Најлесниот комплет на Black Diamond: HoodWire комплети со Dynex гуртна од 10мм/12цм! Тежина: 63гр..
1,180ден.
Black Diamond Astro 150lm denim
Компактна и моќна челна лампа – доовлно мала за да се земе „за во секој случај“, но и доволно силна ..
1,250ден.
Black Diamond Astro 150lm octane
Компактна и моќна челна лампа – доовлно мала за да се земе „за во секој случај“, но и доволно силна ..
1,250ден.
Black Diamond LightWeight
Лесна, тенка „полар“ ракавица, која може да се носи сама по себе или пак како постава во друга ракав..
1,250ден.
Black Diamond Mont Blanc
Ракавица со одличен грип, направена од материјал кој одбива вода и е отпорен на ветер. Модел кој ..
1,250ден.
Black Diamond Iron Cruiser Via Ferrata Carabiner
Карабинер за виа ферата Модел: Black Diamond Iron Cruiser Тежина: 98гр Сила при затворена врати..
1,350ден.
Black Diamond Lightweight 2017/18
Најновиот модел на лесната „полар“ ракавица на Блек Дајмонд, направена од мек и растеглив 136-грамск..
1,370ден.
Black Diamond Trekker
Едноставна и ултралесна ракавица за широк спектар на спортски активности - со одличен грип! Основ..
1,490ден.
BD Full Rope Burrito
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
BD Oz Alpine Quickdraw
Одличен комплет за обезбедување при качување на мраз, алпинистички насоки и качување во традиционале..
1,650ден.
Black Diamond Ion blue
Најмалата и најлесната челна лампа со сите функции како поголемите членови од семејството! Специф..
1,650ден.
Black Diamond Ion red
Најмалата и најлесната челна лампа со сите функции како поголемите членови од семејството! Специф..
1,650ден.
Black Diamond Ion yellow
Најмалата и најлесната челна лампа со сите функции како поголемите членови од семејството! Специф..
1,650ден.
Black Diamond Midweight
Од производителот: Тежина за пар : 45 грама, (големина M) Температурен опсег : 2/7 °C Најпродав..
1,690ден.
Black Diamond Midweight 2017/18
Одличен избор за студени денови: за турно скијање, за планинарење и планинско трчање или пак едноста..
1,850ден.
Black Diamond First Shot
Алатка која овозможува поставување на Абалаков систем „од прва“! Функционира за клинови за мраз со ..
1,860ден.
Black Diamond ATC-Guide
Плочка за обезбедување (со авто-блок можност) и абзелување. Тежина: 88 грама Дебелина на јаже со к..
1,890ден.
Black Diamond Cosmo 200lm black
Надградена верзија на 200 лумени! Лесно и модерно куќиште, одлична моќност/светлина – подготвени за ..
1,900ден.
Black Diamond Cosmo 200lm grass
Надградена верзија на 200 лумени! Лесно и модерно куќиште, одлична моќност/светлина – подготвени за ..
1,900ден.
Black Diamond Cosmo 200lm salt water
Надградена верзија на 200 лумени! Лесно и модерно куќиште, одлична моќност/светлина – подготвени за ..
1,900ден.
Black Diamond Orbit
Одлично решение за кампинг со две опции: како амбиентално осветлување и како рачна лампа! Амбиент..
1,900ден.
Black Diamond Spot 200lm
Најпопуларниот модел на челна лампа за широк спектар на активности во ноќни услови, сега уште помоќн..
2,850ден. 2,080ден.
Black Diamond Spot 200lm
Најпопуларниот модел на челна лампа за широк спектар на активности во ноќни услови, сега уште помоќн..
2,850ден. 2,080ден.
Black Diamond Spot 200lm
Најпопуларниот модел на челна лампа за широк спектар на активности во ноќни услови, сега уште помоќн..
2,850ден. 2,080ден.
Black Diamond Big Air XP Package
Сет од плочка за обезбедување (модел ATC-XP) и карабинер со матица (модел Mini Pearabiner). Tежина:..
2,100ден.
Black Diamond HeavyWeight
Од производителот: Тежина за пар : 58 грама, (големина M) Температурен опсег : -4/4 °C Дизајнир..
2,150ден.
Black Diamond StormWeight (Windstopper)
Овој модел го имаме уште само во L големина! Ви го нудиме по одлична цена со 25% ПОПУСТ!!!   ..
3,300ден. 2,470ден.
Black Diamond Spot 300lm aluminium
Уште помоќен -300 лумени! Легендарниот модел на Блек Дајмонд! Прецизен и моќен светлосен сноп, водо..
2,500ден.
Black Diamond Spot 300lm black
Уште помоќен -300 лумени! Легендарниот модел на Блек Дајмонд! Прецизен и моќен светлосен сноп, водо..
2,500ден.
Black Diamond Spot 300lm burnt olive
Уште помоќен -300 лумени! Легендарниот модел на Блек Дајмонд! Прецизен и моќен светлосен сноп, водо..
2,500ден.
Black Diamond Spot 300lm denim
Уште помоќен -300 лумени! Легендарниот модел на Блек Дајмонд! Прецизен и моќен светлосен сноп, водо..
2,500ден.
Black Diamond Spot 300lm octane
Уште помоќен -300 лумени! Легендарниот модел на Блек Дајмонд! Прецизен и моќен светлосен сноп, водо..
2,500ден.
BD Gold label glue renew transfer rolls
Ленти со кои се нанесува нов лепак на крзната за турно скијање или сплитборд. Освежување на крзна к..
2,600ден.
Black Diamond Turbo
Димензии: S - 13cm M - 16cm L - 19cm XL - 22cm Од производителот: Our original, versatile ic..
2,600ден.
BD Quickdraw Тоur Probe 190
..
2,700ден.
Black Diamond Heavyweight Screentap
Топли, растегливи ракавици со додадена можност за лесно ракување на уред со екран на допир. Идеални ..
2,800ден.
Black Diamond Renegade
Од овој модел на залиха ни е останата уште само XL големина! Одлична цена со 20% ПОПУСТ!!!  ..
4,200ден. 3,300ден.
Black Diamond Express 10, 13, 16цм
Должини: XS - 10cm S - 13cm M - 16cm L - 19cm XL - 22cm Опис од производителот: Our fastest..
3,400ден.
Black Diamond Momentum
Најпопуларниот појас на Black Diamond за широк спектар на активности во вертикалите!   ..
3,400ден.
Black Diamond Momentum SA
Појас за качување Опис од производителот: An all-around harness that balances comfort, b..
3,400ден.
Black Diamond Primrose
Најпопуларниот женски појас на Black Diamond за широк спектар на активности во вертикалите!   ..
3,400ден.
Black Diamond Impulse
Сенаменска, 4-сезонска софтшел ракавица за секакви активности: од летни алпинистички искачувања до з..
3,500ден.
Black Diamond Express 19, 22 цм
Должини: XS - 10cm S - 13cm M - 16cm L - 19cm XL - 22cm Опис од производителот: Our fastest..
3,600ден.
Black Diamond Frontpoint GTX
Камашни со Gore-Tex мембрана - врвна заштита! Во моментов на залиха само S големина: одлична цена с..
3,700ден.
Black Diamond Positron 12cm Set
Сет од 6 комплети за 25% ПОПУСТ од редовната цена на комплетот!!! За комплетот: 2 Poistron караб..
4,980ден. 3,735ден.
Black Diamond Half Dome
Durable, comfortable and supremely adjustable workhorse, the Half Dome is built for the relentless p..
3,800ден.
Black Diamond Half Dome
Durable, comfortable and supremely adjustable workhorse, the Half Dome is built for the relentless p..
3,800ден.
Black Diamond Half Dome
Durable, comfortable and supremely adjustable workhorse, the Half Dome is built for the relentless p..
3,800ден.
Black Diamond Half Dome
Completely redesigned from the ground up, the Black Diamond Half Dome is the evolution of our most p..
3,800ден.
Black Diamond Trail Back
3-делна телескопска штека! Основни инфо: Должина: 63-140цм Тежина: 525гр Повеќе инфо од пр..
3,800ден.
Black Diamond Trail Sport 3
3-делни алуминиумски стапчиња за планинарење - на собирање. Системот за стегање е со стега, а не со..
3,800ден.
Black Diamond Glissade
Најдобрата зделка за 4-сезонска ракавица за алпинизам и планинарење со универзален дизајн! Основн..
3,900ден.
Black Diamond Impulse 2017
Сенаменска, 4-сезонска софтшел ракавица за секакви активности: од летни алпинистички искачувања до з..
4,300ден.
Black Diamond Traverse
2-делни телескопски штеки! Најновата верзија на најпопуларните телескопски ски штеки на Блек Дајмон..
4,300ден.
Black Diamond Set 5-11
Сет чокови од Black Diamond со големини 5-11 Од производителот: Stoppers No. 5-11 racked on a ..
4,500ден.
Black Diamond nForce L
Јумар дизајниран за максимален грип дури и на подмрзнати, калливи или влажни јажиња! Овој модел е з..
4,700ден.
Black Diamond nForce R
Јумар дизајниран за максимален грип дури и на подмрзнати, калливи или влажни јажиња! Овој модел е з..
4,700ден.
Black Diamond Squad
Создадена за агресивни скијачи, ова е ракавица со „долг“ крој и водоотпорна и дишечка GORE-TEX® мемб..
4,800ден.
Black Diamond Jupiter Mitt
Полесната верзија на Mercury Mitt, но сепак издржлива, водоотпорна и топла ракавица за широк спектар..
4,900ден.
Black Diamond Legend
Уште само еден пар во XL големина! Одлична цена со 20% ПОПУСТ!!! Топла, водоотпорна ракавица за ..
6,200ден. 4,960ден.
Black Diamond Iron Cruiser Via Ferratа Set
Сет за виа ферата! - Два Iron Cruiser карабинери кај кои вратичката лесно се отклучува и со една ра..
5,200ден.
Black Diamond Expedition 2 (145)
Универзални 2-делни туринг штеки: дизајнирани за скијање, но за 4-сезонско уживање: како за стаза, т..
5,300ден.
Black Diamond Hex Set 4-10
Сет на хексагонални чокови со големини од 4 до 10. Повеќе информации од производителот:   ..
5,800ден.
Black Diamond Vector
Револуционерен модел, идеален за долги насоки, алпинистички искачувања и други мисии каде е важно те..
5,800ден.
Black Diamond Soloist
Тежина за пар :   235 грама Температурен опсег :   -26/-9 ºC Одличен избор..
5,900ден.
Black Diamond BDV Hoodie
Од овој модел на залиха имаме уште само M, L и XL големини! Одлична цена со 30% ПОПУСТ!!! Супер ..
8,600ден. 6,000ден.
Black Diamond Expedition 3 (125)
Универзални 4-сезонски штеки за скијање и планинарење – за носење на потребната опрема до напредниот..
6,150ден.
Black Diamond Expedition 3 (140)
Универзални 4-сезонски штеки за скијање и планинарење – за носење на потребната опрема до напредниот..
6,150ден.
Black Diamond Mercury Mitt
Најуниверзаланата топла ракавица од овој производител со водоотпорна мембрана, PrimaLoft® изолација ..
6,200ден.
Black Diamond Speed 22
Докажан модел низ многу години и во планински масиви во целиот свет – со нов дизајн! Негова специја..
6,250ден.
Black Diamond Alpine Light
Ултралесна заштита од ветер и лесен дождец; модел кој лесно се пакува и зафаќа малку простор во ране..
6,300ден.
Black Diamond Axis 24
За сериозни авантури - голема мобилност! Волумен: 24L Тежина: 768гр Материјали: 420d nylon, 420..
6,500ден.
Black Diamond Enforcer
Од овој модел имаме само уште L големина!!! Ви го нудиме по одлична цена со 25% Попуст!!! Моде..
9,700ден. 7,270ден.
Black Diamond Dawn Patrol 25
Лесен ранец за еднодневни тури со сите потребни основни карактеристики: скиите можат да се носат диј..
7,700ден.
BD UltraLite 110mm - на сечење
Black Diamond UltraLite Mix STS - универзално крзно Крзно за турно скијање, креирано за долги при..
10,500ден.
Врз основа на 2 оценувања.
BD UltraLite 125mm - на сечење
Black Diamond UltraLite Mix STS - универзално крзно Крзно за турно скијање, креирано за долги при..
10,500ден.
Black Diamond Dawn Patrol Jacket
Од овој модел ни се останати уште само L и XL големини! Ограничени количини сo 30% ПОПУСТ!!! Суп..
16,900ден. 11,800ден.
Black Diamond Factor 130
Останата е уште само 1 големина: Мондо 27.5!!! Фантастична цена со 50% ПОПУСТ!!!   Во 2008..
33,900ден. 16,900ден.
Black Diamond Shiva
Од овој модел имаме уште само 2 големини: Мондо 24 и 25! Одлична цена со 40% ПОПУСТ!!! Повеќе ин..
32,900ден. 19,700ден.
Black Diamond Helio 105 Carbon
Одлична цена со 25% ПОПУСТ!!! Од овој модел на залиха имаме уште само 1 големина: 175цм! Ултра л..
55,500ден. 38,850ден.
Black Diamond Helio 116
Одлична цена со 30% ПОПУСТ! Од овој модел имаме уште само 1 големина: 185цм! Ултрелесна „powder“..
57,500ден. 40,250ден.