Кошничката е празна!

Boreal

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Boreal Expe Thermolite
Од производителот: USAGE Full lenght sock for mountaineering in extreme weather conditions. ..
1,250ден.
Boreal FS-Quattro
Гума за патики за качување. Најуниверзален модел на гума, која најчесто се сретнува на најголем број..
550ден.
Boreal Joker
Патики за качување - многу комфорен и прецизен модел. ..
5,190ден.
Boreal Joker Plus Velcro
Патики за качување - многу комфорен и прецизен модел. ..
5,590ден.
Boreal Kintaro
Патики за качување - со Зенит гума и мека основа, многу прецизен модел за болдеринг и многу тешки де..
6,850ден.
Boreal Kintaro Womens
Патики за качување - со Зенит гума и мека основа, многу прецизен модел за болдеринг и многу тешки де..
6,850ден.
Boreal Lynx
Патики за качување - со Зенит гумата, многу универзален и многу технички прецизен модел. ..
6,850ден.
Boreal Mount Thermolite
Од производителот: USAGE Sock specially designed for mountaineering at any season of the year an..
990ден.
Boreal Ski Thermolite
Од производителот: USAGE Specifically designed and padded sock for ski and winter sports in gene..
950ден.
Boreal Trail Lite Coolmax
Овој модел во моментов е достапен единствено во сино/сива боја. Повеќе инфо од производителот: U..
390ден.
Boreal Trek Merino
Од производителот: USAGE Merino wool is superbly comfortable next to the skin. Ideal for winter..
890ден.
Boreal Walk Ventilator
Од производителот: USAGE Cut a little lower to be cool and fresh during walks and approaches in..
770ден.
Boreal Zenith
Најлепливата гума за патики на пазарот! Бореал ја користи единствено на два свои најтехнички модели ..
750ден.