Кошничката е празна!

Bianchi

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Bianchi Aria 105 disc
АРИА е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
198,000ден.
Bianchi Aria Campagnolo Centaur 11sp
Ариа е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
167,000ден.
Bianchi Aria Campagnolo Centaur 11sp
Ариа е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
167,000ден.
Bianchi Aria Ultegra
Ариа е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
185,000ден.
Bianchi Aria Ultegra
Ариа е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
185,000ден.
Bianchi Aria Ultegra disc
АРИА е модел посветен на брзината: како за друмски натпревари, така и за триатлони од пократки диста..
223,000ден.
Bianchi bag L
..
900ден.
Bianchi bag M
..
850ден.
Bianchi C-Sport 2
Овој модел ќе биде достапен во нашиот продажен центар, од почетокот на мај - достапни уште само Л и ..
50,500ден.
Bianchi C-Sport 2 Dama
Овој модел ќе биде достапен во нашиот продажен центар, во втората половина на мај - достапни уш..
50,500ден.
Bianchi C-Sport Cross 2
Овој модел ќе биде достапен во нашиот продажен центар, од средината на мај - достапна ..
52,000ден.
Bianchi C-Sport Cross 2 DAMA
Овој модел ќе биде достапен во нашиот продажен центар, од средината на мај - достапна уште..
52,000ден.
Bianchi Canibal black
Држач за бидони - од многу издржлива комбинација на материјали и влакна. Тежина: 35 грама ..
1,600ден.
Bianchi Canibal celeste
Држач за бидони - од многу издржлива комбинација на материјали и влакна. Тежина: 35 грама ..
1,600ден.
Bianchi CORK celeste
Должина: 180цм Ширина: 3цм Дебелина: 2.5мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 49гр (секо..
610ден.
Bianchi Custom Race Plus
Држач за бидон/шишенце за велосипед Материјал: високоотпорна пластика Боја: мат „челесте“ Тежин..
1,350ден.
Bianchi DROPS black
Должина: 210цм Ширина: 3цм Дебелина: 3мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 85гр (секој ..
1,500ден. 1,200ден.
Bianchi DROPS celeste
Должина: 210цм Ширина: 3цм Дебелина: 3мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 85гр (секој ..
1,500ден. 1,200ден.
Bianchi DROPS white
Должина: 210цм Ширина: 3цм Дебелина: 3мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 85гр (секој ..
1,500ден. 1,200ден.
Bianchi e-Omnia FX Type XT 1x12
Овој модел ќе биде достапен од втората половина на јуни - во големина М и Л! Резервации: info@outdo..
356,000ден.
Bianchi EOLO celeste
Должина: 180цм Ширина: 3цм Дебелина: 2.5мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 67гр (секо..
920ден.
Bianchi EOLO white
Должина: 180цм Ширина: 3цм Дебелина: 2.5мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 67гр (секо..
920ден.
Bianchi EVO celeste
Должина: 180цм Ширина: 3цм Дебелина: 3мм во средниот дел – 0.5мм на краевите Тежина: 77гр (секој ..
1,150ден. 890ден.
Bianchi Freccia Celeste
Ушки за Bianchi Freccia Celeste Забелешка: ушките кои ги имаме се во црна боја, а не како на фотогр..
1,250ден.
Bianchi grip Rock
Гумени грипови - Бјанки, со стега.   ..
980ден.
Bianchi Magma 9.0 SRAM NX 1x11 Boost
Сосема ново значење на терминот „перформанс хардтеил“! Прифатете го секој предизвик со кој ќе се ..
72,300ден.
Bianchi Magma 9.2 Alivio 2x9 black
Овој модел ќе биде достапен од август - во оваа боја во М и Л големина. Во С големина ќе ..
45,500ден.
Bianchi Magma 9.2 Alivio 2x9 celeste
Овој модел во нашиот продажен центар го имаме на залиха само во С големина. Во другите големин..
45,500ден.
Bianchi mtb grips
Грип со стега на (Bianchi) Бјанки ..
1,600ден.
Bianchi MTB Silicone celeste grip
Грипови во традиционалната „челсте“ боја на Бјанки Материјал: 100% Силокон Капички: гума со логото..
1,750ден.
Bianchi Oltre Sempre Intenso Infinito
Ушки за: Bianchi Oltre Bianchi Sempre Bianchi Intenso Bianchi Infinito ..
1,200ден.
Bianchi Oltre XR1
Ушки за: Bianchi Oltre XR1 ..
1,300ден.
Bianchi Oltre XR3 CV 105
Поврзете се со патот! Силни трки, буткање на границите - сите ја бараме таа врска! Врска со свето..
199,500ден.
Bianchi Oltre XR3 CV Ultegra Disc
Поврзете се со патот! Силни трки, буткање на границите - сите ја бараме таа врска! Врска со свето..
285,000ден.
Bianchi Oltre XR3 CV Ultegra Disc
Поврзете се со патот! Силни трки, буткање на границите - сите ја бараме таа врска! Врска со свето..
285,000ден.
Bianchi Oltre XR3 CV Ultegra Disc
Поврзете се со патот! Силни трки, буткање на границите - сите ја бараме таа врска! Врска со свето..
285,000ден.
Bianchi Oltre XR4 XR3 Aria
Ушки за: Bianchi Oltre XR4 Bianchi Oltre XR3 Bianchi Aria ..
1,500ден.
Bianchi Reparto Corse 120 700x23
Големина 700 x 23C/23-622, Тежина 225гр, Гума за високи перформанси - одличен грип за безбедна упр..
2,650ден.
Bianchi Reparto Corse black
Капа Reparto Corse Race Произведено за Бјанки - од Налини -Унисајз -Произведена во Италија од Н..
1,350ден.
Bianchi Reparto Corse celeste
Капа Reparto Corse Race Произведено за Бјанки - од Налини -Унисајз -Произведена во Италија од Н..
1,350ден.
Bianchi Rocco Carbon black
Држач за бидон, произведен од Елит во Италија - за Бјанки, со инјектирање на карбон влакна ​Тежина:..
2,100ден.
Bianchi Rocco Carbon celeste
Држач за бидон, произведен од Елит во Италија - за Бјанки, со инјектирање на карбон влакна Тежина: ..
2,100ден.
Bianchi Shake
Bianchi Shake е одличен модел за секој вљубеник во Бјанки и традиционалната „челесте“ боја на оваа в..
5,500ден.
Bianchi Specialissima
Ушка за Бјанки Специалисима!   ..
1,250ден.
Bianchi Specialissima disc
Наскоро достапна во големина 53 и 55 во нашиот продажен центар, но секако, може да се порача и во др..
285,000ден.
Bianchi Specialissima Disc Ultegra CV
Целосно редизајнирана, Специалисимата на Бјанки го задржува карактерот на „олараундер“: велосипед ко..
380,000ден.
Bianchi Spillo Rubino
Прекрасен градски велосипед од италијанската компанија Bianchi! Одберете повеќе од 135 години итали..
32,000ден.
Bianchi Spillo Rubino Deluxe
Спецификација: Рам: SPILLO алуминиум 6061, 1.1/8" HT, OLD 135MM, SIZES 43-47-51CM Вилушка: BIANC..
32,000ден.
Bianchi Spillo Rubino Deluxe DAMA
Овој модел на залиха во моментов го имаме само во С големина. Од крајот на јули - достапна ќе ..
32,000ден.
Bianchi Sport Laterale
Држач за бидони - од многу издржлива комбинација на материјали и влакна. Овој држач е така направен..
800ден.