Кошничката е празна!

Continental

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
26" Continental 1.75-2.5
Внатрешна гума за планински велосипед 26 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
27.5" Continental 1.75-2.5
Внатрешна гума за планински велосипед 27.5 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
28" Continental 28-37 40mm auto
Внатрешна гума за градски велосипед 700х28С-700х37С вентил: 40мм / авто (шредер) ..
300ден.
28" Continental 28-37 42mm
Внатрешна гума за градски велосипед 700х28С-700х37С вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
28" Continental 32-47 40mm auto
Внатрешна гума за градски велосипед 700х32С-700х47С вентил: 40мм / Авто (Шредер) ..
300ден.
28" Continental 32-47 42mm
Внатрешна гума за градски велосипед 700х32С-700х47С вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
28" Continental Race 20-25 42mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 700х20С-700х25С вентил: 42мм ..
350ден.
28" Continental Race 20-25 60mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 700х20С-700х25С вентил: 60мм ..
350ден.
28" Continental Race 20-25 80mm
Внатрешна гума за друмски велосипед 700х20С-700х25С вентил: 80мм ..
450ден.
29" Continental 1.75-2.5
Внатрешна гума за планински велосипед 29 Х 1.75-2.5 вентил: 42мм / Преста ..
350ден.
Conti. Contact 32-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,500ден.
Conti. Contact 37-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,500ден.
Conti. Contact 42-622
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,500ден.
Conti. Cyclocross Race 35-622
Класична циклокрос, натпреварувачка гума: брза на цврста подлога и со одличен грип при вртењата! ..
1,200ден.
Conti. Double Fighter III 26x1.9
Одличен ролинг на асфалт, со странични крампони кои имаат одличен грип на земјени патеки. Го претво..
1,300ден.
Conti. Double Fighter III 27.5x2
Одличен ролинг на асфалт, со странични крампони кои имаат одличен грип на земјени патеки. Го претво..
1,300ден.
Conti. Double Fighter III 37-622
Одличен ролинг на асфалт, со странични крампони кои имаат одличен грип на земјени патеки. Го претво..
1,300ден.
Conti. Giro 22-622 tubular
Дозволете си ги перформансите на тубуларна гума - по одлична цена! Омилена и доверлива тубуларна ..
1,900ден.
Conti. GP 4000S II 25-622 folding
Совршена „all-round“ гума! Идеална комбинација на комфор, заштита од дупнување и мал отпор при врте..
3,900ден.
Conti. Grand Prix 25-622 folding
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,580ден.
Conti. Race King 26x2.0
Првиот избор на тркачите Класика! Натпреварувачка гума која е подеднакво добра како за „Крос кант..
1,200ден.
Conti. Race King 27.5x2.2
Првиот избор на тркачите Класика! Натпреварувачка гума која е подеднакво добра како за „Крос кант..
1,490ден.
Conti. Race King 29x2.0
Првиот избор на тркачите Класика! Натпреварувачка гума која е подеднакво добра како за „Крос кант..
1,250ден.
Conti. Race King 29x2.2
Првиот избор на тркачите Класика! Натпреварувачка гума која е подеднакво добра како за „Крос кант..
1,290ден.
Conti. Retro Ride 26x2.2
Ретро дизајн и волумен кој овозможува комфорно возење и уживање. „Крузинг“ гума! Во внатрешноста им..
1,150ден.
Conti. Sport Contact II 28-622
Комбинација на комфор и брзина. Гума наменета за асфалт, со дополнителна заштита против дупнување. ..
1,550ден.
Conti. Sprinter Gatorskin 25-622 tubular
Спортски тубулар! Издржлива конструкција, со заштита против дупнување (благодарение на „SafetySys..
4,250ден.
Conti. Ultra Sport II 25-622 folding
Тренинг партнер од доверба. Потврдена „ол-араунд“ гума со добро познатиот квалитет на Континентал..
1,400ден.
Conti. X-King 27.5x2.2
За секаков терен Првокласна натпреварувачка и „треил“ гума која овозможува безбедна управливост в..
1,250ден.
Conti. X-King 29x2.0
За секаков терен Првокласна натпреварувачка и „треил“ гума која овозможува безбедна управливост в..
1,290ден.
Conti. X-King 29x2.2
За секаков терен Првокласна натпреварувачка и „треил“ гума која овозможува безбедна управливост в..
1,290ден.
Continental Revo Sealant 240ml
„Млеката“ на Континентал со години се замена за резервните гуми во возилата. Сега таа технологија е ..
700ден.