Кошничката е празна!

Lasting

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Lasting SMD
Модел: SMD Производител: Ластинг (Чешка) Состав: 37% акрил, 30% полипропилен, 28% полиамид, 5% лик..
790ден.
Lasting SNT
Модел: SNT Производител: Ластинг (Чешка) Состав: 50% акрил, 35% полипропилен, 10% полиамид, 5% лик..
850ден.
Lasting TKO
Модел: ТКО Производител: Ластинг (Чешка) Состав: 45% акрил, 35% полипропилен, 15% полиамид, 5% лик..
890ден.
Lasting TXC
Модел: TXC Производител: Ластинг (Чешка) Состав: 30% мерино волна, 30% акрил, 20% полипропилен, 15..
790ден.