Кошничката е празна!

Michelin

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
28" Michelin (700/25-32) 40mm
28" внатрешна гума Michelin Димензии: 700х25-32 Вентил: преста (тенок) од 42мм   ..
290ден.
28" Michelin (700/35-47) 40mm
28" внатрешна гума Michelin Димензии: 700х35-47 (35/47-622/635) Вентил: преста (тенок) од 40мм ..
290ден.
29" Michelin (1.9-2.6) 40mm
29" внатрешна гума Michelin Димензии: 29"x1.9-2.6 Вентил: преста (тенок) 40мм ..
320ден.
Michelin Dynamic Classic 23-622
Одличен избор за секојдневно користење: докажана гума со својата издржливост и долговечност. Страни..
890ден.
Michelin Dynamic Classic 25-622
Одличен избор за секојдневно користење: докажана гума со својата издржливост и долговечност. Страни..
950ден.
Michelin Dynamic Classic 28-622
Одличен избор за секојдневно користење: докажана гума со својата издржливост и долговечност. Страни..
890ден.
Michelin Dynamic Sport 23-622
Издржлива гума за друмски велосипедизам - со одличен грип. Ширина: 23-622 Тежина: 290 грама При..
890ден.
Michelin Dynamic Sport 25-622
Издржлива гума за друмски велосипедизам - со одличен грип. Ширина: 25-622 Тежина: 305 грама При..
950ден.
Michelin Lithion.2 23-622 folding
Издржлива гума за тренинг со одличен грип и перформанси. Димензија: 23-622 (700х23C) Тежина: 220..
1,900ден.