Кошничката е празна!

Rock Empire

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Rock Empire 120cm/10mm dyneema
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
490ден.
Rock Empire 120cm/13mm dyneema
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
490ден.
Rock Empire 60cm/10mm dyneema
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
290ден.
Rock Empire 60cm/13mm dyneema
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
290ден.
Rock Empire Comet 1-5
Цената не се однесува за сет френдови 1-5 туку за едно парче со соодветна големина - по ваша по..
2,760ден.
Rock Empire Comet 6
Повеќе информации од производителот: The Comet is a lightweight spring loaded camming device offe..
2,960ден.
Rock Empire Daisy
Верижна гуртна 13мм/140цм ..
1,200ден.
Rock Empire Granit
Од производителот: Perfect for crack climbing. Granite excels in high strength and low weight. Made..
4,400ден.
Rock Empire HMS Magnum S aqua
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
680ден.
Rock Empire HMS Magnum S grey
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
680ден.
Rock Empire HMS Magnum S lime
Алуминиумски карабинер со матица Тежина: 90 грама Отвор: 24мм Јачина на долга оска: 26 kN Јачина..
680ден.
Rock Empire Hopi
Детски појас за качување Опис од производителот: Hopi is a fully adjustable sport climbing har..
2,900ден.
Rock Empire Maillon
Челично карабинерче! Тежина: 84 грама Дијаметар: 8мм Јачина на долга оска: 25 kN Јачина на кратк..
180ден.
Rock Empire Nut Tool
Чоковадач :) ..
590ден.
Rock Empire Nut Tool Opener
Чоковадач со отворач ..
660ден.
Rock Empire Swift aqua
Најлесниот алуминиумски карабинер на Рок Емпаер Тежина: 36 грама Отвор: 25мм Јачина на долга оска..
390ден.
Rock Empire Swift grey
Најлесниот алуминиумски карабинер на Рок Емпаер Тежина: 36 грама Отвор: 25мм Јачина на долга оска..
390ден.
Rock Empire Swift lime
Најлесниот алуминиумски карабинер на Рок Емпаер Тежина: 36 грама Отвор: 25мм Јачина на долга оска..
390ден.
Rock Empire Swift purple
Најлесниот алуминиумски карабинер на Рок Емпаер Тежина: 36 грама Отвор: 25мм Јачина на долга оска..
390ден.
Rock Empire сет Vector
Од производителот: 5 color-coded sizes of asymmetric stoppers. Each one offers 4 different possible..
2,900ден.