Кошничката е празна!

Sigma

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Sigma ATS/STS holder 2032
Држач за вашиот Сигма уред. Компатибилен со: BC 7.16, BC 9.16, BC14.16, BC 16.16 ATS/STS ..
370ден.
Sigma BC 23.16 STS - SET
Супер брзинометарот! Сите потребни функции потребни за тренингот на секој спортист! Функции за..
8,500ден.
Sigma Buster 100
Бустер серијата - во основната форма. Но - и таа моќна! Лумени: 120 Тежина: 62 грама Осветлува ..
1,550ден.
Sigma Buster 200
Со своите 200 лумени и осветлување до 50 метри - само по себе, ова светло е одличен избор! Но ког..
2,500ден.
Sigma Buster 600
Моќно, 600-луменско осветлување! Осветлува до 100 метри! Покрај тоа: Копчето за вклучување/искл..
5,900ден.
Sigma Butler CR2450
Држач за брзинометри на СИГМА со CR2450 батерии:  BC1909, BC2209, ROX 5.0, ROX 6.0, ROX 8, ROX..
990ден.
Sigma Butler ROX 10.0
Butler држач за Sigma ROX 10.0 моделот! ..
990ден.
Sigma Cadence Magnet
Супер магнет за сензорот за каденца, кој може да се постави во осовината на педалата. ..
250ден.
Sigma Cadence Magnet
Магнет кој се користи заедно со трансмитерот за каденца на Сигма. ..
250ден.
Sigma chest belt ATS
Пулс трака за Сигма уреди кои користат АТС технологија ..
1,400ден.
Sigma Chest Strap STS
Пулс трака за Сигма уреди со СТС технологија - дигитално кодирани. ..
1,850ден.
Sigma Docking Station
Уред за поврзување на вашиот брзинометар од сериите на Сигма: Topline 2009, Topline 2012, ROX 5.0 и ..
1,200ден.
Sigma Docking Station Topline 2016
Врската помеѓу вашиот брзинометар од серијата Topline 2016 и вашиот компјутер. За сетирање на уре..
1,200ден.
Sigma Hiro bracket
Држач за Hiro светлото на Сигма Спорт. ..
290ден.
Sigma Karma&Quadro bracket
Држач за Karma, Karma Evo, Powerled Evo, Quadro, Quadro X и Sportster светлата на Сигма. ..
290ден.
Sigma Light&Roadster bracket
Држач за Sigma Lighster и/или Sigma Roadster светло. ..
290ден.
Sigma mount ROX 10.0
Држач за Sigma ROX 10.0 GPS ..
550ден.
Sigma PC 10.11
Одберете пулсметри од германската компанија Sigma Sport - секогаш одличен сооднос на квалитет и цена..
2,990ден.
Sigma PC 10.11
Одберете пулсметри од германската компанија Sigma Sport - секогаш одличен сооднос на квалитет и цена..
2,990ден.
Sigma PC 10.11 Lady
Одберете пулсметри од германската компанија Sigma Sport - секогаш одличен сооднос на квалитет и цена..
2,990ден.
Sigma PC 15.11
Одберете пулсметри од германската компанија Sigma Sport - секогаш одличен сооднос на квалитет и цена..
3,750ден.
Sigma PC 15.11
Одберете пулсметри од германската компанија Sigma Sport - секогаш одличен сооднос на квалитет и цена..
3,750ден.
Sigma PC 22.13
Едноставен за користење, дигитално кодиран пулсметар од германската Сигма Спорт! Вашиот сигурен и у..
3,900ден.
Sigma PC 22.13 grey
Едноставен за користење, дигитално кодиран пулсметар од германската Сигма Спорт! Вашиот сигурен и у..
3,900ден.
Sigma PC 22.13 lady
Едноставен за користење, дигитално кодиран пулсметар од германската Сигма Спорт! Вашиот сигурен и у..
3,900ден.