Кошничката е празна!

Tacx

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Tacx Antares
Ваљак за тренинг: Tacx Antares Видео: ​ Повеќе инфо од производителот: Do you want to work..
12,900ден.
Tacx Blue Matic
Од производителот: Tacx proudly presents the Blue, the new generation of cycletrainers for the ge..
11,400ден.
Tacx Blut Matic Pro
Сет од Блу Матик тренажерот на Такс со подлога за предно тркало и „пешкирче“ - штитник на рамот и оп..
12,900ден.
Tacx Trainer Tyre MTB 26"
Гума за возење на тренажер. Материјалите кои се користат при нејзината изработка ја заштитуваат од ..
2,300ден.
Tacx Trainer Tyre MTB 27.5"
Гума за возење на тренажер. Материјалите кои се користат при нејзината изработка ја заштитуваат од ..
2,300ден.
Tacx Trainer Tyre MTB 29"
Гума за возење на тренажер. Материјалите кои се користат при нејзината изработка ја заштитуваат од ..
2,500ден.
Tacx Trainer Tyre Race
Гума за возење на тренажер. Материјалите кои се користат при нејзината изработка ја заштитуваат од ..
2,300ден.
Tacx држач за на ѕид
Држач за на ѕид со одлична ергономија и дизајн! ..
2,600ден.