Кошничката е празна!

Shimano

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Shimano 105 CS-5700 10sp
Касета за 10 брзини Шимано 105 11-12-13-14-15-17-19-21-24-28T ..
3,200ден.
Shimano 105 CS-5800 11sp
Касета за 11 брзини Шимано 105 11-12-13-14-15-17-19-21-23-25-28T ..
3,400ден.
Shimano 105 CS5700 10s
Shimano 5700 (класа Shimano 105) за 10 брзини 11-28 ..
3,200ден.
SHIMANO 105 FC-5800 50X34T 11S
SHIMANO 105 FC-5800 50X34T 2X11S Курбла: 172.5мм ..
10,000ден.
Shimano 105 FD-5800-L
Преден менувач Шимано 105 ..
2,200ден.
SHIMANO ACERA FC-M371-L 48X36X26T, 9sp
SHIMANO ACERA FC-M371-L 48X36X26T, 9sp ..
2,600ден.
Shimano Acera FH-M3050 rear
Задна главина Shimano Acera FH-M3050 Center Lock 135мм должина 166мм патент 32 дупкни црна бој..
1,400ден.
Shimano Acera HB-M3050 front
Предна главина Shimano Acera HB-M3050 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна бо..
950ден.
Shimano Acera M3000 9s
Заден менувач Acera M3000 9s   ..
2,300ден.
Shimano Alivio FH-M4050 rear
Задна главина Shimano Alivio FH-M4050 Center Lock 135мм должина 166мм патент 32 дупкни црна бо..
1,750ден.
Shimano Alivio HB-M4050
Предна главина Shimano Alivio HB-M4050 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна б..
1,250ден.
Shimano Alivio M4000 9s
Заден менувач Shimano Alivio M4000 9s ..
2,900ден.
SHIMANO ALTUS FC-M311 48X38X28 7-8SP
SHIMANO ALTUS FC-M311 48X38X28 7/8SP Курбла: 175мм ..
1,900ден.
Shimano B01S
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-C501, BR-M575, BR-M525, BR-M495, BR-M486, BR-M485, B..
400ден.
Shimano BR-7900
Пакни за друмски кочници Компатибилни со: BR-7900, BR-7800, BR-7700, BR-6700, BR6600, BR-6500, B..
400ден.
Shimano BR-T4000 front
V-Brake преден систем Класа: Аливио ..
960ден.
Shimano BR-T4000 rear
V-Brake заден систем Класа: Аливио ..
960ден.
Shimano BR-TX805
За механички диск кочници. Класа: TourneyTX ..
1,080ден.
Shimano Claris FC-2450
Пренос Шимано Кларис 50х34Т Курбла 175мм За 8 брзини Окталинк ..
4,500ден.
Shimano Claris FD-2400
Преден менувач Шимано Кларис   ..
1,200ден.
Shimano CN-4601 10sp
Ланец - 10 брзини Класа: Тиагра 116 линкови ..
1,390ден.
Shimano CN-6600 10sp
Ланец: Shimano CN-6600 10sp Класа: Шимано Ултегра 10 брзини ..
2,100ден.
Shimano CN-HG40 6/7/8sp
Ланец - компатибилен за 6, 7 и 8 брзини 116 линкови Серии: Алтус/Ацера ..
700ден.
Shimano CN-HG53 9sp
Ланец - 9 брзини 116 линкови ..
1,200ден.
Shimano CN-HG54 10sp
Ланец - 10 брзини Класа: Деоре 116 линкови ..
1,500ден.
Shimano CN-HG601 11sp
Ланец Shimano CN-HG701-11 11 брзини - компатибилен за друмски и планински велосипедизам Класа: Шим..
2,000ден.
Shimano CN-HG701-11 11sp
Ланес Shimano CN-HG701-11 11 брзини - компатибилен и за друмски иза планински велосипедизам Класа:..
2,480ден.
Shimano CS-HG300 9sp 11-32T
Касета за 9 брзини Шимано Ацера 11-12-14-16-18-21-24-28-32T ..
1,400ден.
Shimano CS-HG300 9sp 11-34T
Касета за 9 брзини Шимано Ацера 11-13-15-17-20-23-26-30-34Т ..
1,400ден.
Shimano CS-HG400 9s 11-32
Касета за 9 брзини Класа: Шимано Аливио Однос: 11-32 Произведено во Јапонија ..
1,500ден.
Shimano CS-HG41 7sp
Касета - 7 брзини 11-13-15-18-21-24-28Т Класа - Ацера ..
1,000ден.
Shimano CS-HG41 8sp
Класа - Шимано Ацера 8 брзини 11-13-15-18-21-24-28-32Т   ..
1,000ден.
Shimano CS-HG50 10sp
Касета за 10 брзини Шимано Деоре 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36Т ..
2,500ден.
Shimano CS-HG50 8sp
Касета - 8 брзини 11-13-15-17-19-21-24-28Т ..
1,200ден.
Shimano Deore HB-M615 front
Предна главина Shimano Deore HB-m615 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна бој..
1,400ден.
Shimano Deore HB-M618 front
Предна главина Shimano Deore HB-M618 Center Lock E-Thru 15mm 100мм должина 32 дупкни црна боја..
2,250ден.
Shimano Deore HB-T610 front
Предна главина Shimano Deore HB-T610 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна боја ..
1,050ден.
Shimano Deore M6000
Заден менувач Shimano Deore - shadow plus 10s ..
4,100ден.
Shimano Deore M6000 задна
..
4,600ден.
Shimano Deore M6000 предна
..
4,300ден.
Shimano Deore M6020 2x10s direct
Преден менувач Shimano Deore 2x10s директно монтирање ..
1,800ден.
Shimano Deore M610 3x10
Преден менувач Shimano M610-B 3x10s Со стега ..
1,600ден.
Shimano Deore M611 3x10s direct
Преден менувач Shimano Deore 3x10s директна монтажа ..
1,700ден.
Shimano Deore M615 задна
..
4,900ден.
Shimano Deore M615 предна
..
4,650ден.
Shimano Deore XT
Заден менувач Класа: Shimano XT Тип: СГС - долг кафез За: 11 брзини   ..
6,000ден.
Shimano G04Ti
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M8000, BR-M785..
1,280ден.
Shimano HG500 10s
Касета Shimano HG500 10s 11-34 ..
2,250ден.
Shimano J04C
Пакни за МТБ хидраулика - со ладење! Компатибилно со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M..
1,600ден.
Shimano K02S
Пакни за друмска хидраулика Компатибилно со: BR-R9170, BR-R8070, BR-RS805, BR-RS505, BR-RS405, B..
450ден.