Кошничката е празна!

Romet

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
947 пакни
Пакни - 70мм ..
250ден.
957V пакни
Пакни - 70мм ..
250ден.
959VC пакни
Пакни - 72мм ..
700ден.
Amsterdam double black/white
Торба за на велосипед - за багажник Двострана торба со рефлектирачки елементи и засилена основа 30..
2,000ден.
Romet 101
..
150ден.
Romet 204
..
200ден.
Romet 24-28 rack
Багажник - универзален, со подесување, за велосипеди со 24 до 28 инчни тркала. Носивост - до 25 кил..
1,500ден.
Romet 800
..
200ден.
Romet Aspre
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
65,000ден.
Romet Aspre
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
65,000ден.
Romet basket klip
Корпа за на велосипед Се поставува на волан - со универзален клип систем за брзо и едноставно поста..
1,500ден.
Romet Degreaser 750ml
Одмастувач за ланец и касети. Секогаш се препорачува добро чистење и сушење на ланецот, пред да се ..
300ден.
Romet Gazela 1 26
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
21,300ден.
Romet Jolene 20 Kid 2
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
15,700ден.
Romet Jolene 6.1
Овој модел ќе биде достапен од 15 август. Повеќе информации и резервации: info@outdoor.mk За Р..
20,500ден.
Romet Jolene 7.1 Lady
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
26,200ден.
Romet Mustang M2
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
36,000ден.
Romet oil 50ml
Уље за подмачкување на ланец на велосипед ​50мл ..
250ден.
Romet Orion 3S
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Romet Orkan 2D grey
Овој модел ќе биде достапен од 15 август. Повеќе информации и резервации: info@outdoor.mk  ..
25,300ден.
Romet Orkan 2D Lady
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
25,300ден.
Romet Orkan 2M
За Ромет:   Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема т..
25,300ден.
Romet Pop Art
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Romet Rambler 24
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
17,500ден.
Romet Rambler R6.1
Овој модел ќе биде достапен од 15 август. Повеќе информации и резервации: info@outdoor.mk За Р..
20,500ден.
Romet Rambler R9.2 black
За Ромет:   Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема т..
28,500ден.
Romet Rambler R9.2 grey
За Ромет:   Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема тра..
28,500ден.
Romet Symfonia 1
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
21,000ден.
Romet Symfonia 2
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
24,000ден.
Romet Tola 16
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
9,500ден.
Romet Tola 20
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
10,800ден.
Romet Tola 20
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
10,800ден.
Romet Tom 20
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
10,800ден.
SP610 педали
Алуминиумски педали Димензии: 105х81мм Тежина: 374 грама/пар ..
800ден.
VP857 педали
Големина: 104х82мм Тежина: 315грама/пар ..
500ден.