Кошничката е празна!

Пребарувај - bca

Критериум На Пребарување

Пребарувај:

Продукти кој се поклопуваат со критериумите на пребарувањето

Преглед: Листа / Табеларно
Прикажи:
Сортирање По:
BC Link Battery
Литиум-ионска батерија за БЦ Линк радио станиците, која се полни и која со едно полнење може да се к..
1,900ден.
BC Link Group Communications
Добрата тимска комуникација е клучен фактор за еден успешен ден исполнет со авантура. Побрзо лоцирањ..
9,800ден.
BCA B-2 Ext
Тежина: 720 грама Димензии на лопата: 25.4 x 27.9 cm Должина на рачка кога не е издолжена: 42 cm ..
3,400ден.
BCA Bomber B-1 Ext
Тежина: 600 грама Димензија на лопата: 24.9 x 25.4 cm Должина на рачката кога не е издолжена:..
3,100ден.
BCA Float 17 Speed
Овој модел ќе биде достапен од 25 ноември. Ранец со воздушно перниче, со новиот Float 2.0 систем,..
35,800ден.
BCA Float 2.0 air cylinder
BCA Float 2.0 цилиндер - од новиот Флоат 2.0 систем: 30% полесен и 15% помал во волумен! Секогаш ос..
9,500ден.
BCA Float 27 Speed
Овој модел ќе биде достапен од 25 ноември. Ранец со воздушно перниче, кој работи на новиот Float ..
38,900ден.
BCA Float cylinder
Цилиндар со компресиран воздух, компатибилен со сите BCA Float ранци, освен со тие кои се со системо..
9,500ден.
BCA Stash 20 black
Волумен: 20Л Тежина: 1,3кг Супер практичен ранец за скијање и сноуборд: - пристап од задниот де..
7,300ден.
BCA Stash 20 orange
Волумен: 20Л Тежина: 1,3кг Супер практичен ранец за скијање и сноуборд: - пристап од задниот де..
7,300ден.
BCA Stash 30 blue
Волумен: 30Л Тежина: 1,68кг Супер практичен ранец за скијање и сноуборд: - подесување на висина..
7,900ден.
BCA Stash 40
Сите ранци на БЦА имаат посебни оддели за поставување на опрема за лавинска безбедност, изолирани ка..
7,400ден.
BCA Stealth 240
Тежина: 270 грама Вкупна должина: 240цм Должина кога е собрана: 40цм Дијаметар: 1.1цм   ..
2,900ден.
BCA Stealth 270
Тежина: 310 грама Вкупна должина: 270 cm   Должина кога е собрана: 45 cm   Дијаметар: 1..
3,300ден.
BCA Stealth 300
Тежина: 340 грама Вкупна должина: 300 cm   Должина кога е собрана: 50 cm   Дијамет..
3,700ден.
BCA Tracker 2
Лавинскиот пребарувач „Трекер 2“ на БЦА е најбрзиот и најпрецизен лавински пребарувач на пазарот кој..
15,500ден.