Делови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Делови

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Сет од предна и задна кочница Campagnolo Centaur ..
3,600ден.
Новиот Корус! Сега за 12 брзини... Со цел да се гарантираат беспрекорни и сигурни перформанси, ду..
2,800ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Однос на овој пренос: 34/50 Курбла на овој пренос: 172.5мм Корус групата за 12-брзински системи,..
24,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
24,500ден.
Корус групата за 12-брзински системи за диск кочници, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пр..
93,600ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
6,200ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
10,700ден.
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
51,000ден.
Сет од предна и задна кочница Класа: Campagnolo Chorus Тежина: 302гр. ..
7,500ден.
Кампањоло ДБ-310 Пакни за хидрауилични диск кочници - органски, со заоблени краеви, за полесно ва..
2,000ден.
Жица за Капањоло Еурус тркало - за предно тркало Произведено во Италија ..
450ден.
Жица за Капањоло Еурус тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Италија ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Италија ..
450ден.
Сет од 2 парчиња Компатибилно со Campagnolo Athena, Centaur, Veloce, Potenza... ..
1,300ден.
Сет лагери - 2 парчиња Компатибилни за Campagnolo Chorus или друг Campagnolo Ultra-Torque пренос. ..
1,800ден.
Сет од 2 парчиња: USB Ultra Torque лагери на Campagnolo. ..
4,600ден.
Кампањоло фрихаб, за Кампањоло тркала, кои би се користење со Шимано опрема. Компатибилен со Шимано..
4,700ден.
Кампањоло фрихаб, за Кампањоло тркала, кои би се користеле со СРАМ опрема. Компатибилен со СРА..
4,700ден.
Жица за Капањоло Камсин тркало - за предно тркало Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Жица за Капањоло Камсин тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Најновиот сет на сајли и кошулици на Кампањоло! Компатибилен со 12-брзинските системи на Кампањол..
5,200ден.
Ланец за 11 брзини Класа: Campagnolo Potenza 11s Произведено во Италија ..
2,500ден.
Шифтери: Campagnolo Potenza 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
11,600ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Potenza Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
7,300ден.
Пренос: Campagnolo Potenza 11s Однос: 36-52Т Курбла: 172.5мм Тежина: 771гр. ..
15,500ден.
Преден менувач: Campagnolo Potenza 11s Произведено во Романија ..
4,400ден.
Заден менувач: Campagnolo Potenza 11s "Medium cage" Произведено во Италија ..
9,600ден.
Сет кочници Класа: Кампањоло Потенца Тежина: 319гр ..
3,900ден.
Грипови за Кампањоло шифтери. Код на производ: EC-AT500B ..
1,700ден.
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 11 брзини ..
1,700ден.
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 10 брзини ..
1,350ден.
Кампањоло ролни - сет од две 8.8мм за 9 брзини ..
1,300ден.
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 11 брзини ..
1,100ден.
Сет од 4 парчиња - лагери за "oversize" главини: компатибилни со повеќе модели на Campagnolo тркала...
1,300ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
19,500ден. 11,700ден.
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-29 Произведено во Италија ..
25,200ден. 15,000ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
15,200ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
30,300ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
147,400ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
62,000ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
7,100ден.
Ланец за 9 брзини за Кампањоло системите Класа: Campagnolo Record Произведено во Италија ..
2,300ден.
Direct Mount - seat stay mount Задна кочница Произведено во Италија   ..
11,100ден.
Direct Mount Предна кочница Произведено во Италија ..
11,100ден.
Кочници: Record-D Skeleton Произведено во Италија ..
17,000ден.
35-милиметри профилен модел, од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативн..
25,800ден.