Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Делови

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Предна жица за Кампањоло Широко тркало Произведено во Тајван ..
250ден.
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за десна страна Произведено во Тајван ..
250ден.
За Кампањоло, семејството тркала со име Шамал, од секогаш претставувало еволуциски импулс преку сопс..
82,700ден.
Жица за Кампањоло Шамал Ултра тркало - за предно тркало Произведено во Чешка ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Новиот Супер Рекорд! Сега за 12 брзини... Ланецот за 12-брзински системи на Кампањоло, мораше да ..
3,700ден.
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
22,500ден.
Сет на сајли и кошулици на Кампањоло, докажани со своето мазно работење! Должина на сајлите за ме..
3,200ден.
Гумен грип за друмски велосипедизам: Campagnolo Сет - лев и десен Произведено во Италија Компатиб..
2,000ден.
Шифтери: Campagnolo Veloce 10s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
8,000ден.
Преден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Италија ..
1,950ден.
Ланец за 10 брзини Класа: Campagnolo Veloce Произведено во Италија ..
2,500ден.
Касета за 10-брзински менувачки систем на Кампањоло Класа: Велоче Однос: 13-29 ..
3,800ден.
Пренос: Campagnolo Veloce 10s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 750гр. ..
10,000ден.
Заден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Романија ..
5,600ден.
Касета за 9 брзини Класа: Campagnolo Veloce Однос: 13-26 Произведено во Италија ..
2,800ден.
Жица за Капањоло Венто тркало - за предно тркало и/или задно тркало за десна страна Произведено во ..
250ден.
Жица за Капањоло Венто тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Зонда е едно од најпродаваните тркала oд Кампањоло - компанија која нуди иновативни и високо-квалите..
31,600ден.
Најпродаваното тркало на Кампањоло, моделот Зонда - достапно во нашиот продажен центар и во диск вер..
38,500ден.
Предна жица за Кампањоло Зонда тркало Произведено во Италија ..
250ден.
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за лева страна Произведено во Италија ..
250ден.
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за десна страна Произведено во Италија ..
250ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,800ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,800ден.
Овој производ во моментов го нема на залиха! Гума за широк спектар на активности - за различен ти..
1,900ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
- 29x2.6 ​- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран поме..
1,900ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека. Ро..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека. Ро..
1,300ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата сенаменска гума, сега веќе изработена на сосема ново, пов..
4,300ден.
Grand Prix 5000 S Tubeless Ready Новата верзија на гумата за велосипедизам од највисоката класа н..
5,500ден.
Grand Prix 5000 S Tubeless Ready Новата верзија на гумата за велосипедизам од највисоката класа н..
5,500ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,750ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,750ден.
- 27.5x2.6 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која..
1,900ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.