Делови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Делови

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,350ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,350ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,350ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,350ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Од РУрално - до урБАНо: Моделот Континентал РУБАН! Големина: 27.5х2.3 Гума која е посветена за ..
1,600ден.
Од РУрално - до урБАНо: Моделот Континентал РУБАН! Гума која е посветена за двата света: за урба..
1,600ден.
Спортски тубулар! Издржлива конструкција, со заштита против дупнување (благодарение на „SafetySys..
5,200ден. 4,160ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 27мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.
Најновата верзија на воведното ниво на гума за друмски велосипедизам на Континентал – моделот Ултра ..
1,700ден.
Најновата верзија на воведното ниво на гума за друмски велосипедизам на Континентал – моделот Ултра ..
1,700ден.
Пар продолжетоци за вентил Должина: 40мм ..
950ден.
Сет од 2 вентили, стеги и капачиња од Континентал, како и одвртувач на делот од вентилот за полнење ..
1,400ден.
„Млеката“ на Континентал со години се замена за резервните гуми во возилата. Сега таа технологија е ..
850ден.
DT Swiss 2.0X278 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X282 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X290 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X292 ..
25ден.
DT Swiss 2.0X294 ..
25ден.
Вентили за тубелес подготовка. ДТ Свис За висина на обрач: 49-65мм Материјал: алуминиум Тежина..
900ден.
Вентили за тубелес подготовка. ДТ Свис За висина на обрач: 66-80мм Материјал: алуминиум Тежина..
900ден.
За сите дами Бјанкистки, дамски модел на седиште за друмски велосипедизам, произведено во Италија од..
5,900ден. 2,950ден.
Алуминиумски, издрживи педали - широки платформи, со менливи штрафови, за одличен грип. Димензии: 1..
2,000ден.
Гарнитура за Бјанки Ариа и Бјанки Спринт ..
2,500ден.
Гарнитура за Бјанки Инфинито ХЕ ..
3,800ден.
Гарнитура за Бјанки Интенсо, Бјанки Фреча, Бјанки Интрепида... ..
3,000ден.
Гарнитура за Бјанки Олтре Хр4 диск ..
6,600ден.
Гарнитура за Бјанки Виа Нироне и Бјанки Импулсо ..
1,300ден.
Карбонско колче од компанијата ФСА, со диаметар 27.2мм и сетбек 25мм. Лесно подеслив дизајн, со кон..
14,500ден.
Алуминиумски педали: Wellgo LU-998 ..
1,200ден.
Трака за обрач, за подготовка на тубелес систем. Должина соодветна за едно тркало. Ширина на тра..
500ден.
Трака за обрач, за подготовка на тубелес систем. Должина соодветна за едно тркало. Ширина на тра..
500ден.
Трака за обрач, за подготовка на тубелес систем. Должина соодветна за едно тркало. Ширина на тра..
500ден.
Трака за обрач, за подготовка на тубелес систем. Должина соодветна за едно тркало. Ширина на тра..
500ден.
Грипови за планински велосипедизам: издржливи и комфорни! Дебелина: 32мм Ширина: 125мм ..
0ден.
Специјална едиција на трака за волан, која ја користат два професионални тимови: Groupama-FDJ и..
1,250ден.
Специјална едиција на трака за волан, која ја користат два професионални тимови: Groupama-FDJ и Team..
0ден.
Грип од италијанската компанија Сан Марко ..
1,150ден. 570ден.
Грип од италијанската компанија Сан Марко ..
1,150ден. 570ден.
Седло од италијанската компанија Селе Италиа, од серијата „Спорт Туринг“. Ова е сестран, комфорен..
2,700ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-5700-F 2х11 брзини ..
2,400ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-5800-F 2x11 брзини ..
2,150ден.
SHIMANO 105 FC-5800 50X34T 2X11S Курбла: 172.5мм ..
0ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-R7000-F 2x11 брзини ..
2,500ден.
SHIMANO ACERA FC-M371-L 48X36X26T, 9sp ..
3,200ден.