Делови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Делови

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Преден менувач Шимано 105 FD-5800-F 2x11 брзини ..
2,150ден.
SHIMANO 105 FC-5800 50X34T 2X11S Курбла: 172.5мм ..
0ден.
Преден менувач Шимано 105 FD-R7000-F 2x11 брзини ..
2,500ден.
SHIMANO ACERA FC-M371-L 48X36X26T, 9sp ..
3,200ден.
Задна главина Shimano Acera FH-M3050 Center Lock 135мм должина 166мм патент 32 дупкни црна бој..
1,400ден.
Предна главина Shimano Acera HB-M3050 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна бо..
950ден.
Заден менувач Acera M3000 9s   ..
2,300ден.
Задна главина Shimano Alivio FH-M4050 Center Lock 135мм должина 166мм патент 32 дупкни црна бо..
1,750ден.
Предна главина Shimano Alivio HB-M4050 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна б..
1,250ден.
Заден менувач Шимано Аливио За 9-брзински системи - за касета со до 36 запци во најголемиот запчан..
2,200ден.
Заден менувач Shimano Alivio M4000 9s ..
2,900ден.
SHIMANO ALTUS FC-M311 48X38X28 7/8SP Курбла: 175мм ..
1,900ден.
Преден менувач Шимано Алтус 3х9 брзини ..
1,150ден.
Преден менувач Шимано Алтус 3х9 брзини Модел: FD-M370-6 ..
1,100ден.
Овој модел на пакни е подобрување на моделот Б01С - со до 50% поголема издржливост! Препорачан за Де..
600ден.
V-Brake преден систем Класа: Аливио ..
960ден.
V-Brake заден систем Класа: Аливио ..
0ден.
За механички диск кочници. Класа: TourneyTX ..
0ден.
Пар грипови, компатибилни со Шимано Ултегра (Р8000) и Шимано 105 (Р7000). ..
0ден.
Сет менувачи и кочници Шимано Кларис 2х8 брзини   ..
7,900ден.
Пренос Шимано Кларис 50х34Т Курбла 175мм За 8 брзини Окталинк ..
4,500ден.
Преден менувач Шимано Кларис   ..
1,200ден.
Ланец: Shimano CN-6600 10sp Класа: Шимано Ултегра 10 брзини ..
2,100ден.
Ланец - компатибилен за 6, 7 и 8 брзини 116 линкови Серии: Алтус/Ацера ..
870ден.
Ланец - 9 брзини 116 линкови ..
1,600ден.
Ланец за 10-брзински менувачки системи Класа: Шимано Деоре Просечна тежина: 273 грама ..
1,500ден.
Ланец за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано 105 Просечна тежина: 257 грама ..
2,000ден.
Ланец за 10-брзински менувачки системи Класа: Шимано Ултегра/105 ..
1,900ден.
Ланец за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано Ултегра / Шимано Деоре ХТ Просечна тежина: 25..
2,500ден.
Ланец за 12-брзински системи Шимано Деоре класа Просечна тежина: 252 грама ..
1,700ден.
Ланец за 12-брзински системи Шимано SLX класа Просечна тежина: 252 грама ..
2,400ден.
Пакни за кочници: Шимано Д02С (метал) Компатибилни со: Shimano BR-M820 / M810 / M640 ..
1,300ден.
Пакни за кочници: Шимано D03S-RX Органик - помалку звук и подобра модулација За 4-клипни модели ..
1,400ден.
Предна главина Shimano Deore HB-m615 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна бој..
1,400ден.
Предна главина Shimano Deore HB-M618 Center Lock E-Thru 15mm 100мм должина 32 дупкни црна боја..
2,250ден.
Предна главина Shimano Deore HB-T610 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна боја ..
1,050ден.
Пренос со однос 36х26 Класа: Шимано Деоре ..
3,500ден.
Заден менувач Шимано Деоре 2х10 и 2х11 Модел: RD-M4120-SGS ..
2,600ден.
Сет хидраулична кочница со вклучени пакни. ​Модел: МТ420 - задна кочница ..
6,200ден.
Сет хидраулична кочница со вклучени пакни. ​Модел: МТ420 - предна кочница ..
5,800ден.
Заден менувач Shimano Deore - shadow plus 10s ..
0ден.
Преден менувач Shimano Deore 2x10s директно монтирање ..
1,800ден.
Преден менувач Shimano Deore 3x10s M611-D ..
1,700ден.
Преден менувач Шимано Деоре 2х10 брзини Модел: FD-M618-L ..
2,200ден.
Пакни за кочници: Шимано G05A-RX Органик - помалку звук и подобра модулација За 2-клипни модели ..
950ден.
Пакни за кочници: Шимано Г05С Органик - помалку звук и подобра модулација За 2-клипни модели н..
800ден.
Касета за 7-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-24-28 ..
900ден.
Касета за 7-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-26-32 ..
900ден.
Касета за 8-брзински менувачки системи Однос: 12-14-16-18-21-24-28-32 ..
0ден.
Касета за 9-брзински менувачки системи Однос: 11-13-15-17-19-21-24-28-32 ..
1,400ден.