Делови
Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Делови

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пакни за друмски кочници Класа: Dura-Ace, Ultegra, 105 Компатибилни со: Dura-Ace BR-R9200, B..
650ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано 105 Однос: 11-12-13-14-16-18-20-22-25-2..
3,700ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Класа: Шимано Ултегра ​Однос: 11-12-13-14-15-17-19-21..
5,800ден.
Овој модел на ротор на Шимано, овозможува континуирани перформанси и при долги симнувања. Конструкци..
3,300ден.
Овој модел на ротор на Шимано, овозможува континуирани перформанси и при долги симнувања. Конструкци..
3,200ден.
Шифтери  2х9 Класа: Шимано Аливио ..
2,500ден.
Шифтери - Деоре М610 2х/3х10   ..
3,400ден.
Заден менувач Шимано СЛХ - за 11-брзински менувачки системи ..
5,000ден.
Преден менувач Шимано СЛХ за 3х10 брзини Модел: FD-M7005-10-H ..
2,200ден. 1,300ден.
Црево за хидраулика Должина 1700мм ..
1,200ден.
..
1,000ден.
160мм Класа: SLX, Deore ..
1,600ден.
180mm Класа: SLX, Deore ..
1,800ден.
Клитови за педали за друмски велосипедизам - компатибилни со Шимано педали. ..
1,500ден.
Клитови за педали за планински велосипедизам. Со вклучени плочки. ..
1,100ден.
Сет кочници и менувачи Шимано Сора 2х9 брзини Произведено во Индонезија ..
11,300ден.
Преден менувач Шимано Сора - за 9 брзини Модел: FD-R3000-F ..
1,800ден.
Пренос: FC-R3000 Класа: Шимано Сора 50х34 / 172.5 ..
5,900ден.
Класа: Шимано Тиагра 2х10 брзини Произведено во Јапонија ..
13,900ден.
Сет предна и задна кочница Класа: Шимано Тиагра ..
4,200ден.
Преден менувач Шимано Тиагра - за 2х10 брзини Модел: FD-4700-F ..
2,300ден.
SHIMANO TIAGRA FC-4700 50X34T 10sp Курбла: 172.5цм   ..
6,900ден.
Пренос за 3х6/7/8 - брзински менувачки системи Однос: 42х34х24 ..
1,400ден.
Предна главина Shimano XT-M785 Center Lock 100мм должина 133мм патент 32 дупкни црна боја ..
2,750ден.
..
620ден.
..
600ден.
Алуминиумски педали Димензии: 105х81мм Тежина: 374 грама/пар ..
800ден.
Пластични педали Димензии: 109х91мм Тежина: 290 грама/пар ..
350ден.
Касета за 11-брзински менувачки системи Однос: 11-12-13-14-15-16-17-19-22-25-28 ..
6,800ден.
SRAM  Метални пакни, на челична плочка Компатибилни со Elixir, X0, XX... Level T/TL, Level T..
1,450ден.
Ланец за 12-брзински менувачки системи. ..
2,500ден.
Ланец за една брзина 114 линкови 356 грама ..
800ден.
Ланец за 10-брзински менувачки системи. ..
1,990ден.
Ланец за 11 брзини СРАМ ПЦ 1110 ..
950ден.
Ланец за 11 брзини СРАМ ПЦ 1130 ..
1,800ден.
Ланец за 8-брзински менувачки систем. ..
950ден.
Ланец за 9-брзински менувачки системи. ..
1,250ден.
Ланец за 10-брзински менувачки системи. ..
1,600ден.
Ланец за 12 брзини СРАМ Ривал ..
2,300ден.
Пакни за хидрауилични диск кочници на СРАМ Компатибилни со: Rival 22, Rival 1, Force 22, Force 1, F..
1,450ден.
Плутана, многу комфорна трака за волан за друмски велосипед. ..
1,000ден.
Пакни за хидраулични диск кочници на СРАМ. Компатибилни со: SRAM Guide / G2 / Avid Trail... ..
1,450ден.
Рогови за велосипед Алуминиум 6061 Должина: 80мм Тежина: 75гр ​Ергономска форма ..
1,100ден.
Рогови за велосипед Алуминиум 6061 Должина: 80мм Тежина: 75гр Ергономска форма ..
1,250ден.
Ширина на стем: 31.8мм Рајз: 15/9 ..
1,900ден.
Пакни за диск кочници компатибилни со Шимано. Од производителот: Compatible: XTR 2011 Kevlar re..
590ден.
Рогови за велосипед Алуминиум 6061 CNC Должина: 118мм Тежина: 58гр ​Ергономска форма ..
990ден.
Ширина на стем: 35mm Рајз: 15/9 степени ..
1,000ден.
Алуминиум 2014-T6 Ширина: 620 mm Фат: 31.8 mm Рајз: 15 mm Агол: 9 степени Тежина: 238 g ..
1,650ден.
MTБ волан 31.8мм Алуминиум 6061 Должина: 600мм Тежина: 192гр ..
1,090ден.