Кошничката е празна!

Campagnolo

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Campagnolo Record 11s 12-29
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-29 Произведено во Италија ..
25,200ден.
Campagnolo Record 12s DB
Еволуцијата кај Кампањоло е бескрупулозна и светот на механички трансмисии доживува сериозна промена..
147,400ден.
Campagnolo Record Direct Mount
Direct Mount - seat stay mount Задна кочница Произведено во Италија   ..
11,100ден.
Campagnolo Record Direct Mount
Direct Mount Предна кочница Произведено во Италија ..
11,100ден.
Campagnolo Record-D Skeleton
Кочници: Record-D Skeleton Произведено во Италија ..
17,000ден.
Campagnolo rubber hood
Гумен грип за друмски велосипедизам: Campagnolo Сет - лев и десен Произведено во Италија ..
2,000ден.
Campagnolo Scirocco
35-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
22,800ден.
Campagnolo Scirocco front spoke
Предна жица за Кампањоло Широко тркало Произведено во Тајван ..
250ден.
Campagnolo Scirocco rear left spoke
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Campagnolo Scirocco rear right spoke
Задна жица за Кампањоло Широко тркало - за десна страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Campagnolo Shamal Carbon disc brake
За Кампањоло, семејството тркала со име Шамал, од секогаш претставувало еволуциски импулс преку сопс..
82,700ден.
Campagnolo Shamal Ultra front spoke
Жица за Кампањоло Шамал Ултра тркало - за предно тркало Произведено во Чешка ..
450ден.
Campagnolo Shamal Ultra rear left spoke
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Campagnolo Shamal Ultra rear right spoke
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Чешка ..
450ден.
Campagnolo Super Record 12s
Новиот Супер Рекорд! Сега за 12 брзини... Ланецот за 12-брзински системи на Кампањоло, мораше да ..
3,700ден.
Campagnolo Veloce 10s
Шифтери: Campagnolo Veloce 10s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
8,000ден.
Campagnolo Veloce 10s
Ланец за 10 брзини Класа: Campagnolo Veloce Произведено во Италија ..
2,500ден.
Campagnolo Veloce 10s
Преден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Италија ..
1,950ден.
Campagnolo Veloce 10s 13-26
Касета за 10 брзини Класа: Campagnolo Veloce Однос: 13-26 Произведено во Италија ..
2,800ден.
Campagnolo Veloce 10s 34-50T
Пренос: Campagnolo Veloce 10s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 750гр. ..
10,000ден.
Campagnolo Veloce 10s rear
Заден менувач: Campagnolo Veloce Произведено во Романија ..
5,600ден.
Campagnolo Vento front/rear right spoke
Жица за Капањоло Венто тркало - за предно тркало и/или задно тркало за десна страна Произведено во ..
250ден.
Campagnolo Vento rear left spoke
Жица за Капањоло Венто тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
250ден.
Campagnolo Zonda
Зонда е едно од најпродаваните тркала oд Кампањоло - компанија која нуди иновативни и високо-квалите..
31,600ден.
Campagnolo Zonda Disc brake
Најпродаваното тркало на Кампањоло, моделот Зонда - достапно во нашиот продажен центар и во диск вер..
38,500ден.
Campagnolo Zonda front spoke
Предна жица за Кампањоло Зонда тркало Произведено во Италија ..
250ден.
Campagnolo Zonda rear left spoke
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за лева страна Произведено во Италија ..
250ден.
Campagnolo Zonda rear right spoke
Жица за Кампањоло Зонда задно тркало - за десна страна Произведено во Италија ..
250ден.