Romet
Кошничката е празна!

Romet

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
947 пакни
Пакни - 70мм ..
250ден.
957V пакни
Пакни - 70мм ..
250ден.
959VC пакни
Пакни - 72мм ..
700ден.
LU998 педали
Алуминиумски педали: Wellgo LU-998 ..
1,200ден.
Romet 101
..
150ден.
Romet 16" Tola
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
12,500ден.
Romet 16" Tom
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
12,500ден.
Romet 20" Tola
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
10,800ден.
Romet 20" Tom
За РОМЕТ Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
14,400ден.
Romet 24" Jolene
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
22,500ден.
Romet 24" Rambler
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
22,500ден.
Romet 24-28 rack
Багажник - универзален, со подесување, за велосипеди со 24 до 28 инчни тркала. Носивост - до 25 кил..
1,500ден.
Romet 26" Jolene 6.1
За Ромет Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во..
20,500ден.
Romet 26" Rambler R6 JR
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Romet 26" Rambler R6 JR
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Romet 800
..
200ден.
Romet Gazela 1 26"
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
21,300ден.
Romet Gazela 1 28"
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
27,800ден.
Romet Jolene 7.2 Lady
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
34,500ден.
Romet Mustang M1 Acera 3x9 LTD
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
39,500ден.
Romet Mustang M2 Alivio 3x9
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
45,500ден.
Romet Orion 3S
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
22,500ден.
Romet Orkan 2 Gent
Во моментов, овој модел го немаме на залиха. За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македон..
0ден.
Romet Orkan 2 Lady
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
25,300ден.
Romet Rambler R9.1 blue
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
30,500ден.
Romet Rambler R9.1 grey
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во ..
30,500ден.
Romet Rambler R9.2 black
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
28,500ден.
Romet Rambler R9.2 grey
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
28,500ден.
Romet Rambler R9.2 grey/green
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
35,000ден.
Romet Rambler R9.2 white/blue
За Ромет: Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција в..
35,000ден.
Romet Symfonia 2
Нашата компанија е претставник за Македонија, на неколку компании со голема традиција во велосипедиз..
24,000ден.
SP610 педали
Алуминиумски педали Димензии: 105х81мм Тежина: 374 грама/пар ..
800ден.
SP872 педали
Пластични педали Димензии: 109х91мм Тежина: 290 грама/пар ..
350ден.