Кошничката е празна!

Mund

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Mund Carving - DryTex Thermical
Mund Carving Модел на чорапи за скијање, со одлично термоизолационо влакно! Конструкцијата е без ..
600ден.
Mund City Antibacterias - Cupron
Mund City Antibacteria - Cupron Модел на чорапи за секојдневно користење во градски услови, со 75..
400ден.
Mund City Winter - Thermolite
Mund City Winter Модел на чорапи за секојдневно користење во градски услови, со 75% Термолајт мат..
480ден.
Mund Everest  - Thermolite
Mund Everest Двојна чорапа! Две чорапи во една - двете направени од Термолајт влакна, со што се д..
1,150ден.
Mund Explorer - Wool/Lycra
Mund Explorer Co Модел на термо чорапи со еластичен дел околу листовите - за нежна кожа или голем..
580ден.
Mund K2 - Thermolite
Mund K2 Термо чорапи за планинарење, произведени од THERMOLITE® - материјал со одлични перформанс..
1,050ден.
Mund Latitude - Primaloft
Mund Latitude Модел на чорапи од Премиум серијата на шпанскиот производител Мунд. Произведени со..
880ден.
Mund Legend - Wool
Mund Legend 100% волнена чорапа од шпанската компанија Мунд. 100% Мерино волна. Достапни во д..
580ден.
Mund Nature
Mund Nature Модел на чорапи за носење во градски услови, при реализација на секојдневни активност..
350ден.
Mund Ocean - Bambu/Seacell
Mund Ocean Модел на летни чорапи за планинарење, со исцелувачки ефект, благодарение на влакната о..
750ден.
Mund Pamir - DryTex/Cupron
Mund Pamir Од овој модел, на залиха имаме уште само Ми ХЛ големина. Антибактериска и терапевтс..
800ден.
Mund Primitive - Wool
Mund Primitive 100% волнена чорапа од шпанската компанија Мунд. 100% Мерино волна. Достапни в..
390ден.
Mund Sahara - Coolmax
Mund Sahara Екстра тенок модел на чорапи, чија конструкција се состои од два слоја: Кулмакс слојо..
550ден.
Mund Sea - Bambu/SeaCell
Mund Sea Модел на летни чорапи за планинарење, со исцелувачки ефект, благодарение на влакната од ..
600ден.
Mund Skiing - Outlast/Wool
Mund Skiing Outlast Wool Модел на чорапи за скијање, конструиран од комбинација на „паметниот“ Ou..
850ден.
Mund Skiing - Primaloft/Wool
Mund Skiing Primaloft Wool Модел на чорапи за скијање, конструиран од совршена комбинација на При..
970ден.
Mund Slope - DryTex
Mund Slope Модел на летни чорапи за планинарење, од Премиум серијата на Мунд! Во својата констру..
600ден.
Mund Snowboard -Thermolite
Mund Snowboard Модел на чорапи за сноуборд, конструиран од THERMOLITE® влакна, кои пак поради сво..
800ден.
Mund Topos
Mund Topos Модел на чорапи за носење во градски услови, при реализација на секојдневни активности..
350ден.
Mund Track - Outlast/Wool
Mund Track Од овој модел, на залиха ни се останати уште само С и ХЛ големини. Специјализиран м..
750ден.
Mund Trekking Summer - Coolmax LTD
Mund Trekking SummerCoolmax LTD Модел на летни чорапи за планинарење, кои во својата структура им..
500ден.
Mund Trekking Winter - DryTex LTD
Mund Winter Trekking Drytex LTD Модел на термо чорапи, кои во својата конструкција имаат комбинац..
580ден.
Mund Trekking Winter - Thermolite LTD
Mund Winter Trekking Thermolite LTD Модел на чорапи за зимско планинарење, конструирани со Термол..
580ден.
Mund Wool Silk
Модел на чорапи за планинарење или и за носење во градски услови преи реализација на секојдневни акт..
570ден.