Ferrino
Кошничката е празна!

Ferrino

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Ferrino Agile 25
Модел: Ferino Agile 25. Овој ранец е дизајниран конкретно за лесно планинарење: вистински пример ..
7,500ден.
Ferrino Agile 45
Модел: Ferino Agile 45. Овој ранец е дизајниран конкретно за лесно планинарење: вистински пример ..
8,500ден.
Ferrino Alta Via 45
Ферино Алта Виа 45 е идеален ранец за планинарење, со бројни џебови и оддели за подобро пакување и р..
6,500ден.
Ferrino Core 30
Модел: Ferrino Core 30 Ова е Модел со среден капацитет, наменет да биде Ваш придружник во Вашите ..
3,800ден.
Ferrino Finisterre 40 Lady
Модел: Ferrino Finisterre 40 Lady 40-литарски ранец, со женска ергономија, кој со својот волумен,..
8,000ден.
Ferrino Finisterre 48
Модел: Ferrino Finisterre 48 40-литарски ранец, кој со својот волумен, компактен дизајн и инкорпо..
0ден.
Ferrino Fission 28
Модел: Ferrino Fission 28 Ова е модел со среден капацитет, кој е наменет да биде придружник во Ва..
4,800ден.
Ferrino Kluane
Модел: Ferino Kluane. Термален слој со преден, целосен патент и материјал кој во внатрешниот слој..
6,400ден.
Ferrino Manaslu 2
Овој производ ќе биде достапен од јануари. Резервации со промотивен попуст од 20%: info@outdoor.mk ..
0ден.
Ferrino Mizar 18
Модел: Ferrino Mizar 18 Ова е Модел наменет да биде Ваш придружник во Вашите секојдневни работни ..
2,900ден.
Ferrino Mustang
Модел: Ferino Mustang. Ова е технички, лесен и сестран модел на стапчиња за планинарење и ски алп..
0ден.
Ferrino Nap
Подметач од полиетиленска пена Од долната страна, подметачот има додаден алуминизиран слој за доп..
1,500ден.
Ferrino Nordend
Модел: Ferrino Nordend Камашни произведени од Cordura® и JaquardWeave 500D, со „лепени“ шевови. П..
0ден.
Ferrino Overland 65+10
Модел: Ferrino Overland 65+10 Ова е модел со голем капацитет, кој е наменет да биде придружник во..
11,500ден.
Ferrino Rider Pro Survival Bag
Модел: Ferrino Rider Pro. Ова е фолија за бивакување со термоизолациони карактеристики - алуминиз..
2,600ден.
Ferrino Rocker 25 blue
Модел: Ferrino Rocker 25 Сенаменски, 25-литарски ранец, одличен како за патување, така и за лесни..
3,500ден.
Ferrino Rocker 25 celeste
Модел: Ferrino Rocker 25 Сенаменски, 25-литарски ранец, одличен како за патување, така и за лесни..
3,500ден.
Ferrino Tailly
Модел: Ferino Tailly. Термален слој со преден, целосен патент и материјал кој e докажан со својат..
8,300ден.
Ferrino Triolet 25+3
Ферино Триоле 25+3 е лесен ранец, кој со својот волумен ќе биде есенцијален дел од опремата на секој..
7,200ден.
Ferrino Triolet 28+3 Lady
Ферино Триоле 28+3 е лесен ранец со женска конструкција, кој со својот волумен ќе биде есенцијален д..
7,200ден.
Ferrino Triolet 32+5
Овој производ ќе биде достапен од јануари. Резервации со промотивен попуст од 20%: info@outdoor.mk ..
0ден.
Ferrino Triolet 43+5 Lady
Ферино Триоле 43+5 е посветен на дамите: со посебна форма и дизајн, како и конструкција на гурт..
8,000ден.
Ferrino Triolet 48+5
Ферино Триоле 48+5 е идеален ранец за планински авантури во текот на целата година, комплетиран со м..
8,500ден.
Ferrino Viedma
Модел: Ferino Viedma. Одлична термоизолациона јакна со врвно полнење: Primaloft Gold Insulation L..
12,500ден.