K2 Coomback 104
Кошничката е празна!
Најпродавани

K2 Coomback 104

K2 Coomback 104
Бренд: K2.
Код на производот: K2
Достапност: 4
42,000ден.
25,200ден.

Достапни опции


* Должина (cm):

 
   - ИЛИ -   

Одлична цена со 40% ПОПУСТ!!!

Еден од „најурамнотежените“ модели на К2 - за најразнолик тип на снег: сигурност при цврст снег и лесно пловење на мек снег.
Можеби најпродаван модел од К2!
Достапен во 2 должини: 177цм и 184цм

Спецификација:
Терен: за било кој дел од планината/турно скијање
Ниво на скијач: средно-напредно
Тип на рокер: рокер/камбер
Радиус: среден
Основна конструкција: дрво
Опашка: рамна
За димензија 170цм: 130мм/104мм/122мм
 

Тип на „рокер“:
„All-Terrain Rocker“ – оваа конструкција е наменета за сите нивоа на скијачи и дава поголема сигурност во разновидни снежни услови. Таа се состои од издигнат врв и опашка на скијата кои помагаат при скијање во мек снег, но и добар камбер под ногата – за моќна, енергична и цврста работа со скиите при потврди снежни услови.

Флекс:
среден


Форма:
Backside Baseline 2.0 – лесно издигнат врв со постепен рокер профил и среден кон низок камбер – идеална конструкција за разнолик снег. Скоро неприметното издигнување при врвот и опашката на скијата, овозможува лесно да се користат и крзна за турно скијање, но и лесно да може скијата да се поставува за носење на ранецот

„Powder“ врв – врвот на скијата е дизајниран лесно да работи при мек снег: да има совршена рамнотежна помеѓу што подобро пловење, но и намалување на девијацијата на врвот.

„Во правец“  – неприметно поширокиот врв на скијата ја подобрува можноста скијата да има и добро насочување.


Конструкција:
Комбинација од дрва кои имаат сила и леснина, но и карбон влакна и други материјали кои ја прават скијата лесна, но и со одличен грип на рабовите.


Дополнително
На оваа скија  при врвот и опашката има дупчиња за системот кој го користи К2 за поставување на крзна за турно скијање.

„SnoPhobic“ слој – на површината на скијата е нанесен посебен слој кој овозможува снегот да пролизгува – паѓа од скијата.

Оцени го производот

Вашето име:


Коментар: Забелешка: HTML код не се парсира!

Оценка: Ниска оцена           Висока оцена

Внесете го кодот во полето подолу:Клучни зборови: K2 Coomback 104