Кошничката е празна!

Сервис

 

Ценовник за Сервис


Контролен Сервис: 600,- денари
        -Проверка и штелување на Менувачи
        -Проверка и штелување на Кочници
        -Проверка на Средна осовина               
        -Проверка на Гуми
        -Подмачкување на Ланец
        -Подмачкување на Телескопи од Амортизер
        -Кратко пробно возење         ​​
        -Проверка на Тркала

        *се користи висококвалитетно Muc-OFF масло

Комплетен Сервис: 1300,- денари
        -Содржи се од Контролен Сервис плус:
        -Подмачкување на Средна осовина
        -Подмачкување на Предна и Задна осовина
        -Подмачкување Гарнитура на волан
        -Центрирање на Тркала
        *се користи високо квалитетна маст од TF2

Контролен Сервис на Амортизер: 600,- денари
        -Чистење
        -Проверка на прашинари
        -Пумпање (кај Воздушни Амортизери)
        -Подмачкување на долно куќиште
        *се користат висококвалитетни Muc-OFF производи за подмачкување

Комплетен Сервис на Амортизер: 1000-2000 денари (зависно од моделот)
        -Содржи се од Контролен Сервис на Амортизер плус
        -Чистење на Горно Куќиште
        -Замена на Масло
        -Проверка на Функција
        *се користи масло за амортизери од Rock-SHOX

Сервис:
Промена на гума                           50,- денари
Промена на пакни                        100,- денари
Промена на масло во кочници      350,- денари
Промена на Ланец                       100,- денари
Промена на касета                      100,- денари
Монтажа на кочници                    100,- денари
Местење трака за Волан              100,- денари