Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Брзинометри

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Држач за вашиот Сигма уред. Компатибилен со: BC 7.16, BC 9.16, BC14.16, BC 16.16 ATS/STS ..
370ден.
Држач за брзинометри на СИГМА со CR2450 батерии:  BC1909, BC2209, ROX 5.0, ROX 6.0, ROX 8, ROX..
990ден.
Butler држач за Sigma ROX 10.0 моделот! ..
990ден.
Супер магнет за сензорот за каденца, кој може да се постави во осовината на педалата. ..
250ден.
Магнет кој се користи заедно со трансмитерот за каденца на Сигма. ..
250ден.
Уред за поврзување на вашиот брзинометар од сериите на Сигма: Topline 2009, Topline 2012, ROX 5.0 и ..
1,200ден.
Врската помеѓу вашиот брзинометар од серијата Topline 2016 и вашиот компјутер. За сетирање на уре..
1,200ден.
Држач за Sigma ROX 10.0 GPS ..
550ден.
Магнет за брзинометрите на Сигма Спорт. Компатибилен и со аеро жици. ..
350ден.
Сет држач (за уреди на Сигма со CR2032 батерија) со кабел и трансмитер за брзина. ..
420ден.
ATS трансмитер за брзина, за безжичните уреди на Сигма кои го користат АТЅ системот, како на пример ..
990ден.
Наменет за возачи кои сакаат искачувања! „14-ката“ на Сигма од секогаш била избор за планински/брдс..
3,700ден.
Безжичната варијанта на популарниот планински/брдски модел ВС 14.16! Наменет за возачи кои сакаат..
4,900ден.
Безжичната варијанта на популарниот планински/брдски модел ВС 14.16! Со вклучен трансмитер за Каден..
5,500ден.
За возачи кои многу често го користат својот велосипед: како за спорт, така и во градски средини. О..
2,150ден.
Безжичната варијанта на преполниот со функции BC 16.16! За возачи кои многу често го користат сво..
3,700ден.
Одберете брзиноматер од германскиот бренд Sigma Sport - секогаш по одлични цени! Функции за велос..
1,180ден.
Сите знаеме дека возењето на велосипед е еден од најдобрите начини како да се влезе во форма! Прика..
1,850ден.
Безжичната варијанта на BC 9.16! Сите знаеме дека возењето на велосипед е еден од најдобрите начи..
2,480ден.
Сет магнет ..
220ден.
STS трансмитер за каденца, за уредите на Сигма кои го користат STS системот, како на пример најновит..
1,350ден.
STS трансмитер за брзина, за уредите на Сигма кои го користат STS системот, како на пример најновите..
1,350ден.
Сет за вашиот втор велосипед кој ја користи СТС технологијата! Проверете дали вашиот уред, може да ..
1,750ден.
Држач за уредите на Сигма кои имаат СТС технологија со CR2450 батерија. ..
370ден.