Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Millet High Route GTX
12,500ден.
Elite Iceberg 650ml
840ден.
Black Diamond Access Hoody
10,900ден. 8,170ден.
Black Diamond Distance Z 100cm
6,150ден. 4,600ден.

Калници

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Преден калник ..
450ден.
Заден калник Максимум: 26“/27,5“х2,5 (60х559/584) Тежина: 101гр. ..
1,150ден.
Заден калник Максимум: 28“/29“х2,5 (47/60х622) Тежина: 112гр. ..
1,150ден.
Сет од преден и заден калник за 28“ велосипед За рам со дебелина 25мм-35мм   ..
1,250ден.
Заден калник Максимум 26“/27,5“х2,5 (60х559/584) Тежина: 228гр ..
1,250ден.
Заден калник Максимум: 28“/29“х2,5 (47/60х622) Тежина: 239гр ..
1,250ден.
Преден калник Тежинa: 99 гр. ..
780ден.
Заден калник Тежина: 140гр. ..
890ден.
Заден калник Се поставува на колче со дебелина 24мм-26мм Ширина до 42мм ..
450ден.