Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Осветлување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
..
850ден.
..
850ден.
Основни инфо: Осветлување до 30 метри Индикатор за батерија - светнува црвено кога батеријата е по..
950ден.
Бустер серијата - во основната форма. Но - и таа моќна! Лумени: 120 Тежина: 62 грама Осветлува ..
1,550ден.
Ново, посилно компактно решени за осветлување! 300 лумени со максимално осветлување до 70 метри. ..
2,500ден.
Моќно, 600-луменско осветлување! Осветлува до 100 метри! Покрај тоа: Копчето за вклучување/искл..
5,900ден.
Неверојатно силно осветлување по супер цена! 700 лумени со максимално осветлување до 100 метри. ..
4,300ден.
Основни инфо: Видливост од 400 метри Индикатор за батерија - светнува црвено кога батеријата е под..
600ден.
Држач за Hiro светлото на Сигма Спорт. ..
290ден.
Држач за Karma, Karma Evo, Powerled Evo, Quadro, Quadro X и Sportster светлата на Сигма. ..
290ден.
Држач за Sigma Lighster и/или Sigma Roadster светло. ..
290ден.
Задно светло Опис од производителот: With four LEDs, 220° visibility and up to 60 h burn time ..
1,050ден.
Предно светло со 4 диоди Опис од производителот: This light is impressive! By its 4 very brigh..
990ден.
Задно светло со „кул“ дизајн. Ова светло доаѓа со една црвена ЛЕД со голема моќност која мож..
1,350ден.
Предно светло - осветлува 30м Опис од производителот: High-performance optics and the latest L..
1,900ден.
Предно светло! 16 лукси до 20 часа работа до 25 метри осветлување за волани со ширина 22мм-32м..
1,600ден.
Задно светло за велосипед Повеќе инфо од производителот:     LED battery tail l..
1,100ден.
Позиционо предно светло! 2 диоди 35 часа работа ако диодите имаат постојано светење 100 часа ра..
250ден.
Позиционо задно светло! 2 диоди 35 часа работа ако диодите имаат постојано светење 100 часа раб..
250ден.