Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Millet High Route GTX
12,500ден.
Millet High Tour
8,300ден.
Bianchi Freccia Celeste 105 11s
123,000ден. 92,250ден.
Bianchi Camaleonte C-Sport
41,000ден. 30,750ден.

Внатрешни гуми

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
20“ внатрешна гума Continental Compact 20 wide 50/57-406 20 х 1.9 х 2 - 2.125 Вентил: шредер (ав..
320ден.
26" внатрешна гума Continental Hermetic  Plus Tour 26" Благодарение на специјална компонента ..
290ден.
Лесна МТВ внатрешна гума 26“! 47-559/55-559 26х1.75-26х2.2 Тежина: 95 грама!!!! ..
1,000ден.
Внатрешна гума со млеко - најдобра заштита против дупнување!!! Димензија: 26“ х 1.75-2.125 Вентил:..
650ден.
Внатрешна гума со млеко - најдобра заштита против дупнување!!! Димензија: 26“ х 1.75-2.125 Вентил:..
550ден.
26" внатрешна гума. Вентил: шредер („автомобилски“) ..
220ден.
Внатрешна гума со млеко - најдобра заштита против дупнување!!! Димензија: 27.5“ х 2-2.5 / 650B Вен..
690ден.
27.5" внатрешна гума Вентил: преста (тенок) ..
290ден.
Continental 28" Race (700c) Light 20-622 / 25-630 27x3/4 - 27x1.00 700x20C - 700x25C Вентил: пре..
850ден.
28" внатрешна гума Michelin Димензии: 700х25-32 Вентил: преста (тенок) од 42мм   ..
290ден.
28" внатрешна гума Michelin Димензии: 700х35-47 (35/47-622/635) Вентил: преста (тенок) од 40мм ..
290ден.
Внатрешна гума со млеко - најдобра заштита против дупнување!!! Димензија: 28“ х 1 5/8 x 1 3/8 Вент..
560ден.
28“ внатрешна гума за следни димензии: 700х19с - 700х23с Вентил: Преста (тенок) со должина од 60мм ..
290ден.
28“ внатрешна гума за следни димензии: 700х35с - 700х42с Вентил: Преста (тенок) со должина 42мм &n..
250ден.
29" внатрешна гума Michelin Димензии: 29"x1.9-2.6 Вентил: преста (тенок) 40мм ..
320ден.
Внатрешна гума со млеко - најдобра заштита против дупнување!!! Димензија: 29“ х 1.9-2.35 Вентил: п..
590ден.
29" внатрешна гума Вентил: преста (тенок) ..
290ден.
Млеко - најдобра заштита против дупнување!!! 240 мл: доволно за полнење на 1-4 гуми (големина ..
620ден.
Млеко - најдобра заштита против дупнување!!! 1000 мл Производител: Joe's No-Flats - најсигурн..
1,080ден.
Млеко - најдобра заштита против дупнување!!! 125 мл: доволно за полнење на 1-2 гуми (големина на пл..
360ден.
Пакет за конверзија во тубелес систем - сет за 2 гуми! За обрач: 19-25мм Вентил: шредер /авто &nb..
1,790ден.
Пакет за конверзија во тубелес систем - сет за 2 гуми! За обрач: 15-17мм Вентил: преста   ..
1,790ден.
Пакет за конверзија во тубелес систем - сет за 2 гуми! За обрач: 17-21мм Вентил: преста 26" со 19..
1,790ден.
Пакет за конверзија во тубелес систем - сет за 2 гуми! За обрач: 19-25мм Вентил: преста 26" со 23..
1,790ден.