Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Надворешни гуми

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Големина 700 x 23C/23-622, Тежина 225гр, Гума за високи перформанси - одличен грип за безбедна упр..
2,650ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума со најпопуларната шара за градско/трекинг користење. Превентивен слој во средината на гумата -..
1,600ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Гума за широк спектар на активности - за различен тип на патишта, која му дава дополнителна сила на ..
1,900ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
Гума за планински велосипедизам - со поширок спектар на употребливост! Сигурен грип и стабилност,..
1,300ден.
- 27.5x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран пом..
1,900ден.
- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран помеѓу РејсКинг..
1,900ден.
- 29x2.3 ​- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Модел кој е совршено позициониран поме..
1,900ден.
Класична циклокрос, натпреварувачка гума: брза на цврста подлога и со одличен грип при вртењата! Са..
1,200ден. 600ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Гума со двојна намена: лесен и тивок ролинг по асфалт, но и со одличен грип на земјена патека Роб..
1,300ден.
Дозволете си ги перформансите на тубуларна гума - по одлична цена! Омилена и доверлива тубуларна ..
1,900ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,580ден.
Гума со солидна конструкција за возења и на највисоко ниво! Заштитена од дупнување (благодарение ..
2,580ден.
Рачно изработена во Германија - најдобрата универзална гума, сега веќе изработена на сосема ново, по..
3,800ден.
Највисоката класа на гума за друмски велосипедизам од Континентал - сега и во „тјублес“ варијанта. ..
4,500ден.
Највисоката класа на гума за друмски велосипедизам од Континентал - сега и во „тјублес“ варијанта, а..
4,500ден.
Сет гуми за возачи кои сакаат да ги имаат перформансите од највисока технологија на денешницата, но ..
4,200ден.
Универзална гума - подготвена за секакви предизвици! PureGrip компонента Оваа најнова мешавина н..
2,150ден.
Универзална гума - подготвена за секакви предизвици! Овој модел е со ширина 28мм - за уште поголем ..
2,150ден.
Надворешна гума од Континентал - за користење на тренажер, со особено мазно движење! Оваа гума е кр..
2,300ден.
Надворешна гума од Континентал - за користење на тренажер, со особено мазно движење! Оваа гума е кр..
2,400ден.
Надворешна гума од Континентал - за користење на тренажер, со особено мазно движење! Оваа гума е кр..
2,400ден.
- 26x2.3 ​- TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која ..
1,900ден.
- 27.5x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која..
1,900ден.
- 27.5x2.6 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која..
1,900ден.
- 29x2.3 - TubelessReady - Класа: Performance - кевлар Благодарение на новата шара која овозмо..
1,900ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,200ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,200ден.
Првиот избор на тркачите! Класика! Натпреварувачка гума, која е подеднакво добра како за „Крос ка..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Независно дали се работи за добар или лош асфалт или пак и земјен пат, ова е вистинската гума за ваш..
1,300ден.
Комбинација на комфор и брзина. Гума наменета за асфалт, со дополнителна заштита против дупнување. ..
1,550ден.
Спортски тубулар! Издржлива конструкција, со заштита против дупнување (благодарение на „SafetySys..
4,250ден.
Оваа гума блеска на „ендуро“ и "all mountain" велосипедите! Бројните запци гарантираат најдобра тра..
1,900ден.
Оваа гума блеска на „ендуро“ и "all mountain" велосипедите! Бројните запци гарантираат најдобра тра..
1,900ден.
Оваа гума блеска на „ендуро“ и "all mountain" велосипедите! Бројните запци гарантираат најдобра тра..
1,900ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 25мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 27мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.
Хебла ..
60ден.