Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Romet Grom 6S
17,300ден. 13,850ден.
Romet Rambler R9.3
29,000ден. 23,200ден.
Sigma Buster 300
2,500ден.

Педали

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пластични педали ​Универзален навој ..
300ден.
Педали за планински велосипедизам ..
2,700ден.
Педали за планински велосипедизам ..
2,600ден. 1,600ден.
Педали за планински велосипедизам Атрактивно ценовно позиционирани со стабилна платформа и интегрир..
3,000ден.
Педали за планински велосипедизам Атрактивно ценовно позиционирани со стабилна платформа и интегрир..
2,800ден. 1,700ден.
Педали за друмски велосипедизам Вклучени клитови: ЅМ-ЅН11 ..
5,300ден.
Педали за друмски велосипедизам Вклучени клитови: ЅМ-ЅН11 Тежина: 310 грама ..
5,300ден.
Пластична платформа која овозможува покомфорно користење на СПД педали. ..
1,000ден.
Клитови за педали за друмски велосипедизам ..
1,400ден.
Клитови за педали за планински велосипедизам. Со вклучени плочки. ..
1,100ден.
Педали за планински велосипедизам Класа: Shimano XT Вклучени клитови: SM-SH51 Висока класа на..
6,200ден. 3,900ден.
Клитови за педали за друмски велосипеди - за „стариот“ стандард на LOOK. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клитови за педали за друмски велосипеди. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клитови за педали за друмски велосипедизам. Произведено во Италија. ..
500ден.
Клит за MTB. Компатибилни со сите стандардни патики за велосипедизам и Shimano SPD педали. ..
650ден.
Педали за друмски велосипедизам Лесна алуминиумска педала со затворен систем на лагери Компатиби..
3,600ден.
Клитови за патики за друмски велосипедизам - LOOK стандард со 4.5 степени движење. Во основата, кон..
1,200ден.