Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Тркала

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Легендарната БОРА! Висок профил на карбонски тркала, погоден како за силни спринтеви, така и за б..
115,700ден.
24-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
10,500ден.
Сет тркала за друмски велосипедизам од италијанската компанија Кампањало! Модел: Камсин - најнови..
14,000ден.
35-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
22,800ден.
Овој модел ќе биде достапен од средината на ноември! Резервации: info@outdoor.mk За Кампањоло,..
82,700ден.
Зонда е едно од најпродаваните тркала oд Кампањоло - компанија која нуди иновативни и високо-квалите..
31,600ден.
Најпродаваното тркало на Кампањоло, моделот Зонда - достапно во нашиот продажен центар и во диск вер..
38,500ден.
Трака за тјублес: должина 5м, ширина 27мм. Доволна за 2 обрачи за 26“, 27.5“ или 29“. ..
1,150ден.
Уште само 1 сет на залиха! Одлична цена со 35% ПОПУСТ!!! Сет тркала за планински велосипедизам -..
13,900ден. 9,050ден.
Уште само 1 сет на залиха! Одлична цена со 35% ПОПУСТ!!! Сет тркала за 27.5“ планински велосипед..
10,300ден. 6,700ден.
Spectra трака за 26“ - пар обрачи ..
200ден.
Spectra трака за 28“ - пар обрачи ..
290ден.