Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Кочници

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Пакни за МТБ хидраулика ..
950ден.
Elixir Disc Brake Pads Metal Scintered Pad Steel Backing Plate ..
1,250ден.
Пакни за диск кочници Tektro IOX ..
590ден.
Пакни за карбон обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактирајте не“ за избор ..
2,000ден.
Пакни за Campagnolo Shamal Mille обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактира..
1,950ден.
Сет од 4 пакни Класа: Campagnolo Super Record Произведено во Италија ..
1,200ден.
Сет од предна и задна кочница Campagnolo Centaur ..
3,600ден.
Шифтери: Campagnolo Chorus 11s Ultra-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
19,500ден.
Сет од предна и задна кочница Класа: Campagnolo Chorus Тежина: 302гр. ..
7,500ден.
Шифтери: Campagnolo Potenza 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
11,600ден.
Сет кочници Класа: Кампањоло Потенца Тежина: 319гр ..
3,900ден.
Direct Mount Предна кочница Произведено во Италија ..
11,100ден.
Direct Mount - seat stay mount Задна кочница Произведено во Италија   ..
11,100ден.
Кочници: Record-D Skeleton Произведено во Италија ..
17,000ден.
Шифтери: Campagnolo Veloce 10s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
8,000ден.
Пакни за в-брејк 72мм ..
500ден.
Пакни за друмски велосипедизам   ..
700ден.
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-C501, BR-M575, BR-M525, BR-M495, BR-M486, BR-M485, B..
400ден.
Пакни за друмски кочници Компатибилни со: BR-7900, BR-7800, BR-7700, BR-6700, BR6600, BR-6500, B..
400ден.
V-Brake преден систем Класа: Аливио ..
960ден.
V-Brake заден систем Класа: Аливио ..
960ден.
За механички диск кочници. Класа: TourneyTX ..
1,080ден.
..
4,600ден.
..
4,300ден.
..
4,900ден.
..
4,650ден.
Пакни за МТБ хидраулика Компатибилни со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M8000, BR-M785..
1,280ден.
Пакни за МТБ хидраулика - со ладење! Компатибилно со: BR-M9000, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M..
1,600ден.
Пакни за друмска хидраулика Компатибилно со: BR-R9170, BR-R8070, BR-RS805, BR-RS505, BR-RS405, B..
450ден.
Пакни за друмска хидраулика - со ладење! Компатибилно со: BR-R9170, BR-8070, BR-R7070, BR-RS805,..
1,200ден.
..
2,000ден.
..
2,600ден.
..
2,400ден.
..
2,600ден.
..
2,800ден.
Црево за хидраулика Должина 1700мм ..
1,200ден.
..
1,000ден.
..
1,000ден.
..
1,250ден.
160мм Класа: SLX, Deore ..
1,280ден.
180mm Класа: SLX, Deore ..
1,500ден.
Сет менувачи и кочници Шимано Кларис 2х8 брзини   ..
7,900ден.
Сет кочници и менувачи Шимано Сора 2х9 брзини Произведено во Индонезија ..
11,300ден.
Шифтери: Shimano ST-4700 Класа: Шимано Тиагра 2х10 брзини Произведено во Јапонија ..
13,900ден.
Шифтери: Shimano ST-5800 Класа: Шимано 105 2х11 брзини Произведено во Јапонија ..
14,900ден.
Шифтери Shimano ST-EF51 3х7 брзини Произведено во Малезија ..
1,800ден.
..
620ден.
..
620ден.
..
600ден.
..
500ден.