Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Joe's Bio-Degreaser
750ден.
Asolo Tribe GV
10,500ден.
Millet Friction
7,200ден.
Bianchi Kuma 29.1
51,000ден. 40,800ден.

Вреќи за спиење, подметачи

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! Создадена да овозможи заштита во високите планини. ..
18,900ден.
Вреќа за спиење - пердуви Температури: +2°С/-3°С/-20°С Тежина 1265гр Полнење: 550г (80/20) ..
12,200ден.
Вреќа за бивакување Материјал: DryEdge 3L (10000/6000) ..
5,400ден.
Тежина: 2000гр Температурен опсег: -4°C/ -10°C/ -29°C Изолација: 400 g/m2 (2x200 g/m2) Големина: ..
4,200ден.
Тежина: 1550гр Температурен опсег: -2°C/ -8°C/ -25°C Изолација: 300 g/m2 (2x150 g/m2) Големина: 1..
3,800ден.
Тежина: 1550гр Температурен опсег: -2°C/ -8°C/ -25°C Изолација: 300 g/m2 (2x150 g/m2) Големина: 1..
3,800ден.
Материјал: 75 D 100% PES, TPU облога Боја: сина Димензии: 193 x 63 x 5 cm; кога е собран15 x 66 cm..
3,190ден.
Тежина: 950гр Температурен опсег: +9°C/ +4°C/ -10°C Изолација: 100 g/m2 (1x100 g/m2) Големина: 18..
3,300ден.
Материјал: 390T20D 100% PES, TPU облога Боја: сива Димензии: 183цм х 51цм Тежина: 680гр Дебелина..
3,200ден.
Тежина: 780гр Температурен опсег: 11°C/ 7°C/ -6°C Големина: 185цм, 195цм ..
2,600ден.
Подметач на самонадувување Материјал: 390T20D 100% PES, TPU облога Боја: портокалова Тежина: 63..
2,900ден.