Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Ранци

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Сите ранци на БЦА имаат посебни оддели за поставување на опрема за лавинска безбедност, изолирани ка..
7,400ден.
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
За сериозни авантури - голема мобилност! Волумен: 24L Тежина: 768гр Материјали: 420d nylon, 420..
6,500ден.
Лесен ранец за еднодневни тури со сите потребни основни карактеристики: скиите можат да се носат диј..
7,700ден.
Докажан модел низ многу години и во планински масиви во целиот свет – со нов дизајн! Негова специја..
6,250ден.
Торбичка за околу половина - со две комори за шише. Тежина: 220 грама ..
2,200ден.
Еден од најновите модели на ранци за планинско трчање на Гривел. Идеален партнер како за еднодневни,..
4,950ден.
Најновиот ранец за планинско трчање од Гривел! Идеален партнер за еднодневни, но и повеќедневни трк..
4,600ден.
Ранец со голем волумен за повеќедневни патувања или планински авантури во кои има потреба од повеќе ..
15,500ден.
Модерен, универзален ранец, дизајниран дa собере 17“ лаптоп. Активности Секојдневни активности, ..
6,100ден.
Женски модел: грб прилагоден на женско торзо. Целосно одвоен од грбот со мрежа. Ранче со „средна..
6,900ден.
Женскиот модел на Маунт Шаста! Имате потреба за независност во период од повеќенеделно планинарењ..
15,400ден.
Имате потреба за независност во период од повеќенеделно планинарење? Овој модел е специјално дизајни..
16,600ден.
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! Најнов модел од фрирајд серијата на Millet, со чист..
5,500ден.
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! Пролајтер серијата е специјален член на Експерт кол..
4,600ден.
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! Пролајтер серијата е специјален член на Експерт кол..
4,600ден.
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! Дизајнерите на овој модел своето внимание посебно г..
6,700ден.
Со цел да имате што подобро ски/борд искуство и слобода во фрирајдот, новиот дизајн на Стип 22 идеал..
7,500ден.
Испробана и доверлива класика. Овогодинешната верзија на Туринг 30 со својата „слим“ изведба, ќе ги ..
5,900ден.
Испробана и доверлива класика. Овогодинешната верзија на Туринг 30 со својата „слим“ изведба, ќе ги ..
5,900ден.
Ранец за сериозни алпинистички авантури, но и за секојдневни урбани активности. Материјалите кои се..
4,600ден.
Tестирано и препорачано од Водичите од Шамони. Овој модел е основен избор за брзи, планинарски тури..
5,900ден.
Tестирано и препорачано од Водичите од Шамони. Овој модел е основен избор за брзи, планинарски тури..
5,900ден.
Ова е одличен ранец за секакви активности во планините: планинарење, турно скијање итн. Во овој моде..
7,400ден.
Женскиот модел/крој на Ubic 30. Посебна конструкција која одговара на женското тело! Ова е одличе..
6,900ден.
Женски крој/модел на Ubic 40. Посебна конструкција која одговара на женското тело! За време н..
7,900ден.
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЌЕ БИДЕ ДОСТАПЕН ОД 15 НОЕМВРИ! За време на развојот на овој модел, тој беше тестир..
8,300ден.
Женска верзија на најпродаваниот модел на планинарски ранец на Millet! Овој модел е еден од најпр..
10,900ден.
Овој модел е еден од најпродаваните на Millet - подготвен со детали корисни како за негово користење..
11,500ден.
Волумен: 30Л Тежина: 950гр ..
7,400ден.
Волумен: 40Л Тежина: 1.02 кг   ..
7,900ден.
Оваа торба е наменета за сериозно посветени ентузијасти во планинските спортови, дизајнирана за кори..
7,900ден.
Ранче со „средна“ големина, погодно за планинарење на секаков терен и прошетки. Волуменот и т.н. „Сп..
4,900ден.
Женски модел - ранец прилагоден на женското торзо. Ранче со „средна“ големина, погодно за планина..
4,900ден.
Ранче со „средна“ големина, погодно за планинарење на секаков терен и прошетки. Овој модел е најл..
5,300ден.
Ранче со „средна“ големина, погодно за планинарење на секаков терен и прошетки. Овој модел е најл..
5,300ден.
Ранец за лесни тури во природа, но и за секојдневни, урбани активности. Ова е нејуниверзалниот модел..
3,700ден.
Ранец за лесни тури во природа, но и за секојдневни, урбани активности. Ова е нејуниверзалниот модел..
3,700ден.
Ранец за лесни тури во природа, но и за секојдневни, урбани активности. Ова е нејуниверзалниот модел..
3,700ден.
Материјали: 100 % PES 210 D ripstop + 100 % PES 600 D + најлон ликра, PU заштита, Ripstop текстура, ..
4,200ден.
Материјали: 100 % PES 210 D ripstop + 100 % PES 600 D + најлон ликра, PU заштита, Ripstop текстура, ..
4,200ден.
Материјали: 100 % PES 420 D dobby + 100 % PES 600 D, PU coating, YKK Тежина: 1.2 kg Волумен: 30 l ..
3,800ден.
Материјали: 100 % PES 420 D dobby + 100 % PES 600 D, PU coating, YKK Тежина: 1.2 kg Волумен: 30 l ..
3,800ден.
Материјали: 100 % nylon 420 D + 100 % PES 600 D, PU coating, YKK Тежина: 1.35 kg Волумен: 40 l Оп..
6,300ден.
Материјал: 100% PES 500D, PU coating, Rip-Stop, NIFCO Тежина: 1.2 kg Волумен: 45 l Опис: Лесен,..
5,200ден.