Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Joe's Bio-Degreaser
750ден.
Asolo Tribe GV
10,500ден.
Millet Friction
7,200ден.
Bianchi Kuma 29.1
51,000ден. 40,800ден.

Опрема за качување

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
Одличен комплет за обезбедување при качување на мраз, алпинистички насоки и качување во традиционале..
1,650ден.
Магнезиум во прав - 100грама. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for c..
330ден.
Магнезиум во прав - 300грама. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for c..
620ден.
Коцка магнезиум 56гр. Од производителот: Our white chalk is specifically blended for climbing ..
110ден.
Dynex гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Тежина: 19г Oд производителот: Keeping rope drag an..
590ден.
Најлонска гуртна - на залиха имаме само во жолта боја. Должина: 60цм Широчина: 18мм Тежина: 36г ..
390ден.
Алатка за обезбедување и абзелување. Тежина: 60 грама Дебелина на јаже со кое може да се работи: 7..
1,180ден.
Плочка за обезбедување (со авто-блок можност) и абзелување. Тежина: 88 грама Дебелина на јаже со к..
1,890ден.
Сет од плочка за обезбедување (модел ATC-XP) и карабинер со матица (модел Mini Pearabiner). Tежина:..
2,100ден.
Дерези со 10 запци: идеални за алпинисти, скијачи и планинари. Произведени од нерѓосувачки челик, ов..
7,900ден.
Должини: XS - 10cm S - 13cm M - 16cm L - 19cm XL - 22cm Опис од производителот: Our fastest..
3,400ден.
Должини: XS - 10cm S - 13cm M - 16cm L - 19cm XL - 22cm Опис од производителот: Our fastest..
3,600ден.
Алатка која овозможува поставување на Абалаков систем „од прва“! Функционира за клинови за мраз со ..
1,860ден.
Комплет од два карабинери со вратички од жица и најлонска гуртна со ширина од 18мм. Сила на гуртн..
750ден.
Durable, comfortable and supremely adjustable workhorse, the Half Dome is built for the relentless p..
3,800ден.
Durable, comfortable and supremely adjustable workhorse, the Half Dome is built for the relentless p..
3,800ден.
Completely redesigned from the ground up, the Black Diamond Half Dome is the evolution of our most p..
3,800ден.
Сет на хексагонални чокови со големини од 4 до 10. Повеќе информации од производителот:   ..
5,800ден.
Моделот кој ја започна револуцијата на карабинерите со вратичка од жица. Тежина: 37гр Сила при з..
660ден.
Торба за организирање и чување на клинови за мраз. Собира 6 клина и има внтраешен џеб за чувањ..
680ден.
Карабинер за виа ферата Модел: Black Diamond Iron Cruiser Тежина: 98гр Сила при затворена врати..
1,350ден.
Сет за виа ферата! - Два Iron Cruiser карабинери кај кои вратичката лесно се отклучува и со една ра..
5,200ден.
Најпопуларниот појас на Black Diamond за широк спектар на активности во вертикалите!   ..
3,400ден.
Појас за качување Опис од производителот: An all-around harness that balances comfort, b..
3,400ден.