Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува

Јажиња, гуртни, замки

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Торба за подобар транспорт и лесно менаџирање на јажето, како и негова заштита да не биде во директе..
1,650ден.
Dynex гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Тежина: 19г Oд производителот: Keeping rope drag an..
590ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
550ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 120цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
330ден.
Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 60цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
300ден.
Краток опис: Најлонска гуртна Должина: 60цм Ширина: 16мм Сила: 22kN ..
220ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 80цм Ширина: 10мм Сила: 22kN ..
390ден.
Краток опис: Dyneema гуртна Должина: 120цм Ширина: 13мм Сила: 22kN ..
390ден.
Статичко јаже со стандардна заштита Диаметар: 10.5мм Должина: 200м Тежина: 72 гр/м Максимален ..
24,800ден.
Единечно, динамичко јаже со стандардна заштита Диаметар: 9.8мм Должина: 60м Тежина: 64 гр/м Ма..
8,000ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 3 Мин. сила (daN): 190 Тежина (g/mm): 6.5 Сертифи..
27ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 4 Мин. сила (daN): 340 Тежина (g/mm): 12.7 Сертиф..
37ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 5 Мин. сила (daN): 510 Тежина (g/mm): 18.9 Сертиф..
43ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 6 Мин. сила (daN): 1000 Тежина (g/mm): 23.2 Серти..
59ден.
Замка од чешкиот бренд Тендон Дебелина (mm): 7 Мин. сила (daN): 1300 Тежина (g/mm): 34 Сертифи..
75ден.
Тубуларна гуртна Ширина: 20мм Боја: црвена ..
90ден.