Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Joe's Bio-Degreaser
750ден.
Asolo Tribe GV
10,500ден.
Millet Friction
7,200ден.
Bianchi Kuma 29.1
51,000ден. 40,800ден.

Патики за качување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Гума за патики за качување. Најуниверзален модел на гума, која најчесто се сретнува на најголем број..
550ден.
Патики за качување - многу комфорен и прецизен модел. ..
5,190ден.
Патики за качување - многу комфорен и прецизен модел. ..
5,590ден.
Патики за качување - со Зенит гума и мека основа, многу прецизен модел за болдеринг и многу тешки де..
6,850ден.
Патики за качување - со Зенит гума и мека основа, многу прецизен модел за болдеринг и многу тешки де..
6,850ден.
Патики за качување - со Зенит гумата, многу универзален и многу технички прецизен модел. ..
6,850ден.
Најлепливата гума за патики на пазарот! Бореал ја користи единствено на два свои најтехнички модели ..
750ден.