Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Nalini AIS Ventoux 2.0
9,200ден. 4,600ден.
2019 Bianchi Intenso 105
144,500ден.
Nalini AHS Crocodile
5,200ден.
Bianchi Magma 9.1 (29")
43,900ден.
Campagnolo Zonda
30,900ден.

Цепини и дерези

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Лесни дерези од нерѓосувачки челик - идеални за планинари, скијачи... Компактни, со 10 запци, овозм..
8,900ден.
Лесни дерези од нерѓосувачки челик - идеални за планинари, скијачи... Компактни, со 10 запци, овозм..
8,900ден.
Комплет еластична гуртна за технички орудија со 2 карабинери со матица. Од производителот: - Mak..
2,700ден.
Flex плочки 160мм ..
660ден.
Класичен планинарски цепин со гумиран долен дел на рачката - за подобар фат. Тежина: 475гр. ..
5,500ден.
Дерези кои може да се користат на секој тип на чевла. ..
6,000ден.
Основен модел на дереза за класично планинарење, која може да се користи со чевли кои се наменети за..
6,000ден.
Моделот Г10 на Гривел, со класичен систем за прицврстување на чевлите. Може да се постави на било к..
7,400ден.
Полуавтоматски дерези До големина на чевла 46 Тежина: 820гр (со основата против снег) ..
7,400ден.
Aвтоматска дереза: наменета за чевли кои во задниот и предниот дел, над ѓонот имаат специјално подго..
9,500ден.
Полуавтоматска дереза: наменета за чевли кои во задниот дел, над ѓонот имаат специјално подготвен „з..
9,500ден.
Автоматска дереза! За чевли до број 47. Тежина на дерезите: 1095 грама Тежина на дерезите заедно ..
12,500ден.
Класичен модел на цепин. Тежина: 465 грама ..
4,150ден.
Од овој производ имаме уште само 1 број на залиха! Одлична цена со 30% ПОПУСТ!!! Модел: Houte Ro..
7,900ден. 5,500ден.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр ..
4,700ден.
Алпинистички цепин Должина: 47 цм Тежина: 450 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
15,300ден.
Алпинистички цепин Должина: 47 цм Тежина: 450 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
15,300ден.
Тежина: 518гр Димензии: 50 ..
14,800ден.
Тежина: 518гр Димензии: 50 ..
14,800ден.
Од овој модел на залиха имаме уште само Ѕ големина. Одлична цена со 25% ПОПУСТ!!! “Ran” е алатка..
1,800ден. 1,350ден.
Алпинистички цепин Должина: 50 цм Тежина: 566 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
11,800ден.
Алпинистички цепин Должина: 50 цм Тежина: 566 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
11,800ден.
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
660ден.
Ги трансформира вашите автоматски во полуавтоматски дерези! ..
1,390ден.
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
1,150ден.
..
440ден.
Од овој модел на залиха имаме уште само М и XL големина! Одлична цена со 50% ПОПУСТ!!! Кога трча..
1,390ден. 690ден.
Оптимална заштита при движење на заснежена и подмрзната подолга! Овој модел е дизајниран да овозмож..
790ден.
Гуртна за цепин - подесување согласно должината на цепинот. Произведена во Франција ..
790ден. 510ден.