Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Joe's Bio-Degreaser
750ден.
Asolo Tribe GV
10,500ден.
Millet Friction
7,200ден.
Bianchi Kuma 29.1
51,000ден. 40,800ден.

Скијање

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Средство за едноставен и безбеден третман на крзната за турно скијање или сплитборд, за да не се нас..
680ден.
Супер корисен восок за крзна за турно скии или сплитборд. Со нанесување се подобрува квалитетот на ..
780ден.
Ленти со кои се нанесува нов лепак на крзната за турно скијање или сплитборд. Освежување на крзна к..
2,600ден.
Black Diamond UltraLite Mix STS - универзално крзно Крзно за турно скијање, креирано за долги при..
10,500ден.
Врз основа на 2 оценувања.
Black Diamond UltraLite Mix STS - универзално крзно Крзно за турно скијање, креирано за долги при..
10,500ден.
Black Diamond GlideLite Mohair Mix STS - универзално крзно Крзно за турно скијање, креирано за до..
10,500ден.
Останати се само уште две големини: Мондо 28 и Мондо 28.5!!! Во 2008мата година, Блек Дајмонд зап..
33,900ден. 23,730ден.
Ултра лесна карбон скија за целодневни авантури со технички спуштања во мек снег. Хелио 105 е фин..
55,500ден.
Ултрелесна „powder“ скија наменета за сериозни технички линии, подготвена „да јаде“ длабок снег дале..
57,500ден.
Our women's-specific freeride boot, the redesigned Black Diamond Shiva brings alpine-style performan..
32,900ден. 23,030ден.
Модел: Houte Route До големина на чевла 46 Тежина: 558гр (со основата против снег) Одлично решени..
7,900ден.
Останата е уште само една должина: 181цм!!!   Од производителот: Of course fat skis ..
43,900ден.
Еден од „најурамнотежените“ модели на К2 - за најразнолик тип на снег: сигурност при цврст снег и ле..
42,000ден.
Крзно за турно скијање - исечено/подготвено по димензии на моделот на скии K2 Coomback 104. Достапн..
9,900ден.
Striking the perfect balance between a charging powder ski and an all-mountain destroyer, the K2 Mis..
35,800ден. 28,640ден.
Опис и спецификација К2 Пинакл 105 е модел позициониран во средината на фрирајд серијата и е опиш..
46,000ден.
Овој модел го има истиот Synchro Interlock систем, кој му ги дава одличните перформанси за скијање и..
29,500ден.
Ова е модел со најголеми технички перформанси како фри рајд чевла за скијање од колекцијата на К2. ..
35,000ден.
K2 ShesBack Skis - Women's 2013: The K2 ShesBack features the narrowest waist and curviest sidecut i..
26,500ден. 21,200ден.
Крзно за турно скијање за моделот К2 She'sBack. Исечено по димензиите на овој модел - во моментов д..
8,900ден.
Од производителот: The Shreditor 112 Skis - the perfect shape and size to make it a quiver-of-one i..
39,000ден.
Останата е само уште во должина 189цм!!! Про моделот на Шон Петит! Модел за предаторство во екоси..
49,000ден.
Крзно кое се засекува во соодветна димензија на вашата скија. Ширината е 125мм, а треба да ја одб..
8,900ден.
As the lighter, more nimble cousin to the Duke, the Baron has earned its stripes as a favorite a..
19,900ден.
Freeride кочница за скии до 110мм во широчина ..
1,500ден.