Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Joe's Bio-Degreaser
750ден.
Asolo Tribe GV
10,500ден.
Millet Friction
7,200ден.
Bianchi Kuma 29.1
51,000ден. 40,800ден.

Скии

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Ултра лесна карбон скија за целодневни авантури со технички спуштања во мек снег. Хелио 105 е фин..
55,500ден.
Ултрелесна „powder“ скија наменета за сериозни технички линии, подготвена „да јаде“ длабок снег дале..
57,500ден.
Останата е уште само една должина: 181цм!!!   Од производителот: Of course fat skis ..
43,900ден.
Еден од „најурамнотежените“ модели на К2 - за најразнолик тип на снег: сигурност при цврст снег и ле..
42,000ден.
Striking the perfect balance between a charging powder ski and an all-mountain destroyer, the K2 Mis..
35,800ден. 28,640ден.
Опис и спецификација К2 Пинакл 105 е модел позициониран во средината на фрирајд серијата и е опиш..
46,000ден.
K2 ShesBack Skis - Women's 2013: The K2 ShesBack features the narrowest waist and curviest sidecut i..
26,500ден. 21,200ден.
Од производителот: The Shreditor 112 Skis - the perfect shape and size to make it a quiver-of-one i..
39,000ден.
Останата е само уште во должина 189цм!!! Про моделот на Шон Петит! Модел за предаторство во екоси..
49,000ден.