Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Nalini AIS Ventoux 2.0
9,200ден.
2019 Bianchi Intenso 105
144,500ден. 115,600ден.
Nalini AHS Crocodile
5,200ден.
Campagnolo Zonda
30,900ден.

Друмски велосипеди

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Овој модел ќе биде достапен од средината на мај! Резервации: info@outdoor.mk Спецификација: Рам..
185,000ден.
Оваа верзија на Бјанки Интенсо, со Шимано 105 и во сјајна челесте боја, ќе биде достапна во нашиот п..
144,500ден. 115,600ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
161,900ден.
Во моментов - само по порачка: info@outdoor.mk Избор на две бои и седум големини! Супериорно „ае..
199,000ден.
„Про Тур“ класа на друмски велосипед! Во моментов не е достапен на залиха. Повеќе инфо: info@outdoo..
128,000ден.
„Про Тур“ класа на друмски велосипед! Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 го..
142,000ден.
Рам  Via Nirone 7 алуминиум, хидроформирани цевки со внатрешно спроведување на кабли, диам. на ..
87,000ден.
Во моментов не е достапен на залиха! Повеќе инфо: info@outdoor.mk Одберете и Вие - Бјанки! Одбе..
63,400ден.