Кошничката е празна!
Outdoor.mk препорачува
Romet Grom 6S
17,300ден. 13,850ден.
Romet Rambler R9.3
29,000ден. 23,200ден.
Sigma Buster 300
2,500ден.

Велосипеди

Оптимизирано пребарување

Листа Табела
Прикажи:
Подреди по:
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска пасија и традиција во ве..
43,500ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска пасија и традиција во ве..
43,500ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
49,500ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
37,500ден.
Доживејте ги повторно почетоците на планинскиот велосипедизам од 1990-тите, кога боите на рамовите б..
41,500ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
37,500ден.
Infinito XE е нов член на „ендуренс“ семејството на Бјанки - модел за 2020 година! Овој модел ја им..
175,000ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
161,900ден.
Од овој модел на залиха имаме уште само една големина: М! Одлична цена со 25% ПОПУСТ! Одберете B..
49,500ден. 37,000ден.
Од овој модел имаме уште само 1 големина на залиха: М! Одлична цена со 25% ПОПУСТ!!! Одберете Bi..
43,900ден. 32,900ден.
Супер цена за најпродаваниот модел на Бјанки кај нас! На залиха останата е само уште една големина:..
43,900ден. 32,900ден.
Бјанки Лонг Ајленд е градски е-велосипед, наменет да Ви го поедностави животот и да Ви помогне полес..
127,000ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
43,900ден.
Во моментов - само по порачка: info@outdoor.mk Супериорно „аеро“ друмско искуство! Рам  O..
327,000ден.
Прекрасен градски велосипед од италијанската компанија Bianchi! Одберете повеќе од 130 години итали..
28,000ден.
Од овој модел имаме само М големина на залиха. Прекрасен градски велосипед од италијанската компа..
28,000ден.
Одберете и Вие – Бјанки! Одберете и Вие – повеќе од 130 години италијанска традиција и пасија во ве..
32,500ден.
Рам Spillo Rubino Man Alu, 1.1/8" Вилушка Bianchi Steel, 1.1/8" Гарнитура Steel 1.1/8" Шифтери Sh..
32,500ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години италијанска пасија и традиција во ве..
28,000ден.
Одберете и Вие - Бјанки! Одберете и Вие - повеќе од 130 години традиција и пасија во велосипедизмот..
28,000ден.
Прекрасен градски велосипед од италијанската компанија Bianchi! Одберете повеќе од 130 години итали..
26,000ден. 20,800ден.
Рам Sprint carbon monocoque, ПресФит 86.5x41mm, (Компатибилност со механички и електронски менувачк..
133,000ден.
Рам  Via Nirone 7 алуминиум, хидроформирани цевки со внатрешно спроведување на кабли, диам. на ..
87,000ден.
Рам Via Nirone 7 alu, хидроформирани цевки, внатрешно спроведување на кабли, колче диам. 31.6mm (Ов..
73,500ден.
Како и секогаш: одличен соодонос на цена со перформанси кај германскиот CORRATEC! Од овој модел е о..
33,800ден. 27,000ден.
Женски градски велосипед Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задово..
21,700ден. 17,350ден.
Женски градски велосипед Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо за..
28,500ден. 22,800ден.
Гравел велосипед - одлична комбинација за секој кој сака да истражува комбинирано и земјени и асфалт..
43,700ден.
Гравел велосипед - одлична комбинација за секој кој сака да истражува комбинирано и земјени и асфалт..
55,500ден.
Гравел велосипед - одлична комбинација за секој кој сака да истражува комбинирано и земјени и асфалт..
70,000ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
17,300ден. 13,850ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
24,500ден. 19,600ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
24,500ден. 19,600ден.
Детски модел на МТБ! Достапен од 20 февруари!   Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!  ..
14,500ден. 11,600ден.
Алуминиумски детски/јуниор модел на МТБ! Достапен од 30ти март. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!..
15,800ден. 12,640ден.
Женски модел на планински велосипед. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!! Почитувани, со големо за..
19,500ден. 15,600ден.
Женски планински велосипед! Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо з..
23,200ден. 18,550ден.
Женски модел на градски велосипед. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со г..
17,300ден. 13,850ден.
Планински велосипед! Достапен од 20 февруари!   Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!  ..
31,500ден. 25,200ден.
Планински велосипед! Достапен од 20 февруари!   Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!  ..
36,000ден. 28,800ден.
Гравел велосипед - одлична комбинација за секој кој сака да истражува комбинирано и земјени и асфалт..
123,000ден.
Женски хибрид велосипед! Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задо..
21,700ден. 17,350ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!! Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека започнува..
23,200ден. 18,550ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
30,500ден. 24,400ден.
Детски модел на МТБ! Достапен од 20 февруари!   Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!  ..
14,500ден. 11,600ден.
Алуминиумски детски/јуниор модел на МТБ! Достапен од 30ти март. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!..
15,800ден. 12,640ден.
Јуниор модел на МТБ! Достапен од 30ти март. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитув..
16,500ден. 13,200ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
21,500ден. 17,200ден.
Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со големо задоволство Ве информираме, дека..
29,000ден. 23,200ден.
Женски модел на градски велосипед. Промотивна цена со 20% ПОПУСТ!!!   Почитувани, со г..
19,500ден. 15,600ден.