Кошничката е празна!

Asolo

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
ASOLO 6B+ GV
Од овој модел имаме уште само 3 величини на залиха во моментов: 6 1/2УК (40), 7 1/2УК (41 1/3) и 8 У..
16,800ден. 12,600ден.
Asolo Alta Via GV
Од овој модел во моментов достапни се уште само две величини: 9УК (43 1/3) и 11УК (46). Одлична цен..
17,800ден. 13,350ден.
Asolo Bajura GV
Материјал: Водоодбивна Нубук кожа со дебелина 2,2-2,4мм Водоотпорна мембрана: Gore-Tex Perfomance C..
13,900ден.
Asolo Cleaner
Средство (гел) за чистење на чевли. Начин на користење: ако чевлата е многу валкана, прво треба да ..
450ден.
Asolo Drifter GV EVO
Најновиот модел на веројатно најпродаваниот модел на 3-сезонска чевла кај нас! Асоло Дрифтер ГВ ЕВО..
10,800ден.
Asolo Parete Nord GV
Од овој модел во моментов имаме уште само 2 величини на залиха: 4 1/2УК (37 1/2) и 6 1/2УК (40). Од..
16,200ден. 12,150ден.
Asolo Path GV
Намена: технички пристап, виа-ферата Материјал : Водоодбивен микрофибер со дебелина 1,4-1,6мм Ме..
9,500ден.
Asolo Piz GV
Материјал: Водоодбивна кожа 1.6-1.8мм + Shoeller софтшел Класа на Горе-Текс изолација: Gore-Tex Per..
13,500ден.
Asolo Protector
Средство (спреј) кое ја подобрува водоотпорноста - на база на вода. Начин на користење: се прска ко..
550ден.
Asolo Quadrant
Карактеристики: Mатеријал: Водоодбивна кожа со дебелина 1,6-1,8мм и најлонска мрежа Заштитна ..
6,400ден.
Asolo Reston WP
Материјал Водоодбивна кожа 1,6-1,8mm и полиестер Анатомска влошка Natural shape Ѓон Asolo/Vibram N..
8,400ден.
Asolo Revert GV Lady
Од овој модел на залиха имаме уште само 1 големинa: 36 2/3! Одлична цена со 25% ПОПУСТ!!! Каракт..
7,900ден. 5,900ден.
Asolo Salyan
Намена: технички пристап, виа-ферата... Материјал : Водоодбивна кожа со дебелина 1,6-1,8мм Мембр..
8,500ден.
Asolo Yuma WP Lady
Материјал Водоодбивна кожа 1,6-1,8mm и полиестер Анатомска влошка Natural shape Ѓон Asolo/Vibram N..
8,400ден.