Кошничката е празна!

Grivel

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Grivel A&D left
Мултифункционален јумар кој може да се користи и за качување и за симнување по јажето. Ергономска -..
3,500ден.
Grivel A&D right
Мултифункционален јумар кој може да се користи и за качување и за симнување по јажето. Ергономска -..
3,500ден.
Grivel A1 left
Класичен јумар со ергономска, гумирана рачка. За лева рака. Тежина: 246 грама ..
2,800ден.
Grivel double barrel
Торбичка за околу половина - со две комори за шише. Тежина: 220 грама ..
2,200ден.
Grivel Double Spring
Комплет еластична гуртна за технички орудија со 2 карабинери со матица. Од производителот: - Mak..
2,700ден.
Grivel Flex bar
Flex плочки 160мм ..
660ден.
Grivel G1 Plus
Класичен планинарски цепин со гумиран долен дел на рачката - за подобар фат. Тежина: 475гр. ..
5,500ден.
Grivel G1 класик
Дерези кои може да се користат на секој тип на чевла. ..
6,000ден.
Grivel G1 полуавтоматик
Основен модел на дереза за класично планинарење, која може да се користи со чевли кои се наменети за..
6,000ден.
Grivel G10 класични
Моделот Г10 на Гривел, со класичен систем за прицврстување на чевлите. Може да се постави на било к..
7,400ден.
Grivel G10 полуавтоматски
Полуавтоматски дерези До големина на чевла 46 Тежина: 820гр (со основата против снег) ..
7,400ден.
Grivel G12 автоматска
Aвтоматска дереза: наменета за чевли кои во задниот и предниот дел, над ѓонот имаат специјално подго..
9,500ден.
Grivel G12 полуавтоматска
Полуавтоматска дереза: наменета за чевли кои во задниот дел, над ѓонот имаат специјално подготвен „з..
9,500ден.
Grivel G14 автоматска
Автоматска дереза! За чевли до број 47. Тежина на дерезите: 1095 грама Тежина на дерезите заедно ..
12,500ден.
Grivel GZero
Класичен модел на цепин. Тежина: 465 грама ..
4,150ден.
Grivel Houte Route
Од овој производ имаме уште само 1 број на залиха! Одлична цена со 30% ПОПУСТ!!! Модел: Houte Ro..
7,900ден. 5,500ден.
Grivel Mega Twin Gate
Карабинер со двојна вратичка! Со матица, но без матица :) Тежина: 84 грама Должина: 102мм Ширина:..
870ден.
Grivel Nepal S.A.
Цепин за планинарење со благо закривување во долниот дел на рачката. Тежина: 480гр ..
4,700ден.
Grivel North Machine Carbon
Алпинистички цепин Должина: 47 цм Тежина: 450 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
15,300ден.
Grivel North Machine Carbon
Алпинистички цепин Должина: 47 цм Тежина: 450 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
15,300ден.
Grivel Quantum Tech
Тежина: 518гр Димензии: 50 ..
14,800ден.
Grivel Quantum Tech
Тежина: 518гр Димензии: 50 ..
14,800ден.
Grivel Ran
Од овој модел на залиха имаме уште само Ѕ големина. Одлична цена со 25% ПОПУСТ!!! “Ran” е алатка..
1,800ден. 1,350ден.
Grivel The Light Machine
Алпинистички цепин Должина: 50 цм Тежина: 566 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
11,800ден.
Grivel The Light Machine
Алпинистички цепин Должина: 50 цм Тежина: 566 грама Клуновите се од т.н. „Микс“ модел (4.2мм)..
11,800ден.
Grivel Valter bar
Valter плочки 190мм Можност да се носи и поголем број на чевла на дерезите! ..
660ден.
Grivel адаптер за дерези
Ги трансформира вашите автоматски во полуавтоматски дерези! ..
1,390ден.
Grivel долга гуртна
Долга гуртна за цепин ..
680ден.
Grivel круна за дерези
Одличен избор за „обложување“ на острите врвови на дерезите и заштите на вашите ранци/торби при пату..
620ден.
Grivel торбичка за дерези
Безбеден транспорт на Вашите дерези при патување. ..
1,150ден.
Grivel штитник за цепин
..
440ден.