Кошничката е празна!

SKS

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
SKS Adapter
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
450ден. 315ден.
SKS Aeron
Од овој модел имаме уште само 1 парче на залиха! Одлична цена со 30% ПОПУСТ!!! Рачна пумпа за си..
1,390ден. 970ден.
SKS Airbuster
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
1,240ден. 870ден.
SKS Airgun + кертриџ
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
1,200ден. 840ден.
SKS Airhamp Pro + кертриџ
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
1,200ден. 840ден.
SKS Base Bag L
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
1,150ден.
SKS Base Bag M
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
990ден.
SKS Base Bag S
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
890ден.
SKS Base Bag XL
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
1,250ден.
SKS Base Bag XS
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
800ден.
SKS Base Bag XXL
The basic saddle bag is fastened onto the seat post and seat rail with Velcro. All bags have a refl..
1,450ден.
SKS Energy Bag
Our ENERGY BAG is the easiest and super-quick way to carry your energy bars, money, phone or keys on..
790ден.
SKS Injex Control
Мало ама техничарче :) Сите детали кои се потребни во една пумпа! Погодна за сите вентили: прест..
1,800ден. 1,260ден.
SKS MSP
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
2,480ден. 1,730ден.
SKS Mud-X
Преден калник ..
450ден.
SKS Rookie XL
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
490ден. 340ден.
SKS Rookie XL
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
490ден. 340ден.
SKS SAM
30% ПОПУСТ на сите производи од асортиманот на SKS Germany во нашиот продажен центар! Германската к..
2,480ден. 1,730ден.
SKS Shockblade 26"/27,5"
Заден калник Максимум: 26“/27,5“х2,5 (60х559/584) Тежина: 101гр. ..
1,150ден.
SKS Shockblade 28"/29"
Заден калник Максимум: 28“/29“х2,5 (47/60х622) Тежина: 112гр. ..
1,150ден.
SKS Slidecage
Пластичен држач за шише за велосипед кој може да се користи со странично полнење - од лево или десно..
490ден.
SKS Supershort
Од овој модел имаме уште само 1 парче на залиха! Одлична цена со 30% ПОПУСТ!!! Рачна пумпа за си..
1,250ден. 880ден.
SKS Tom 14
Мини сет алат за велосипеди. 14 алатки. ..
1,250ден.
SKS Topcage blue
Пластичен држач за шише за велосипед. Тежина: 53г. ..
390ден.
SKS Topcage green
Пластичен држач за шише за велосипед. Тежина: 53г. ..
390ден.
SKS Topcage red
Пластичен држач за шише за велосипед. Тежина: 53г. ..
390ден.
SKS Velo Urban 42 (28")
Сет од преден и заден калник за 28“ велосипед За рам со дебелина 25мм-35мм   ..
1,250ден.
SKS Wirecage
Алуминиумски држач за шише за велосипед. Тежина: 50гр. ..
430ден.
SKS X-Blade 26“/27,5“
Заден калник Максимум 26“/27,5“х2,5 (60х559/584) Тежина: 228гр ..
1,250ден.
SKS X-Blade 28"/29"
Заден калник Максимум: 28“/29“х2,5 (47/60х622) Тежина: 239гр ..
1,250ден.
SKS X-Board
Преден калник Тежинa: 99 гр. ..
780ден.
SKS X-TRA-DRY
Заден калник Тежина: 140гр. ..
890ден.
SKS Заден триаголник
Triangular frame bag made of sturdy material offers space for tools and spare inner tubes. It is saf..
950ден.
SKS Преден триаголник
Triangular frame bag made of sturdy material offers space for tools and spare inner tubes. It is saf..
950ден.