Кошничката е празна!

Campagnolo

Преглед: Листа / Табела
Приказ:
Подреди по:
Campagnolo AFS DB 160S
Група со хидраулични диск кочници од висока класа, треба секако да биде поддржана и со ротори од вис..
2,300ден.
Campagnolo Bora 35 front spoke
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за предно тркало Произведено во Белгија ..
400ден.
Campagnolo Bora 35 left rear spoke
Жица за Кампањоло Ultra 35 тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Белгија ..
400ден.
Campagnolo Bora Ultra 50 left spoke
Жица за Кампањоло Ultra 50 тркало - за предно тркало и/или лева страна на задно тркало Произведено ..
350ден.
Campagnolo Bora Ultra 50 rear right spoke
Жица за Кампањоло Ултра 50 задно тркало - за десна страна Произведено во Белгија ..
350ден.
Campagnolo Bora WTO 45
Семејството на аеро тркала на Кампањоло, збогатено со уште еден член - модел со 45мм профил. Дизајн..
132,800ден.
Campagnolo BR-BO500(X1)
Пакни за карбон обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактирајте не“ за избор ..
2,000ден.
Campagnolo BR-PEO500(X1)
Пакни за Campagnolo Shamal Mille обрачи! Достапни се за Шимано или Кампањоло системи. Контактира..
1,950ден.
Campagnolo BR-SR500
Сет од 4 пакни Класа: Campagnolo Super Record Произведено во Италија ..
1,200ден.
Campagnolo Calima
24-милиметри профилен модел од италијанскиот производител Кампањоло - компанија која нуди иновативни..
10,500ден.
Campagnolo Centaur 11s
Шифтери: Campagnolo Centaur 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
9,800ден.
Campagnolo Centaur 11s 12-32
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Centaur Однос: 12-32 Произведено во Италија ..
4,500ден.
Campagnolo Centaur 11s 34-50T
Пренос: Campagnolo Centaur 11s Однос: 34-50Т Курбла: 172.5мм Тежина: 875гр. ..
11,500ден.
Campagnolo Centaur 11s front
Преден менувач: Campagnolo Chorus 11s Произведено во Романија ..
3,100ден.
Campagnolo Centaur 11s rear/medium
Заден менувач: Campagnolo Centaur 11s Medium cage Произведено во Италија ..
4,700ден.
Campagnolo Centaur set brakes
Сет од предна и задна кочница Campagnolo Centaur ..
3,600ден.
Campagnolo Chorus 12 DB
Корус групата за 12-брзински системи за диск кочници, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пр..
93,600ден.
Campagnolo Chorus 12s
Новиот Корус! Сега за 12 брзини... Со цел да се гарантираат беспрекорни и сигурни перформанси, ду..
2,800ден.
Campagnolo Chorus 12s 11-32
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Campagnolo Chorus 12s 11-34
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
12,500ден.
Campagnolo Chorus 12s 36-52 172.5mm
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
24,500ден.
Campagnolo Chorus 12s FD
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
6,200ден.
Campagnolo Chorus 12s RD
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
10,700ден.
Campagnolo Chorus DB 12s
Корус групата за 12-брзински системи, од италијанската компанија Кампањоло, е нов пример за систем с..
51,000ден.
Campagnolo Chorus Skeleton F+R
Сет од предна и задна кочница Класа: Campagnolo Chorus Тежина: 302гр. ..
7,500ден.
Campagnolo Eurus front spoke
Жица за Капањоло Еурус тркало - за предно тркало Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo Eurus rear left spoke
Жица за Капањоло Еурус тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo Eurus rear right spoke
Жица за Капањоло Шамал Ултра тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Италија ..
450ден.
Campagnolo FC-AT012
Сет од 2 парчиња Компатибилно со Campagnolo Athena, Centaur, Veloce, Potenza... ..
1,300ден.
Campagnolo FC-RE012
Сет лагери - 2 парчиња Компатибилни за Campagnolo Chorus или друг Campagnolo Ultra-Torque пренос. ..
1,800ден.
Campagnolo FC-RE112
Сет од 2 парчиња: USB Ultra Torque лагери на Campagnolo. ..
4,600ден.
Campagnolo Khamsin front spoke
Жица за Капањоло Камсин тркало - за предно тркало Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin G3 rear left spoke
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin G3 rear right spoke
Жица за Капањоло Камсин "G3" тркало - за задно тркало за десна страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Khamsin rear left spoke
Жица за Капањоло Камсин тркало - за задно тркало за лева страна Произведено во Тајван ..
200ден.
Campagnolo Maximum Smoothness
Најновиот сет на сајли и кошулици на Кампањоло! Компатибилен со 12-брзинските системи на Кампањол..
5,200ден.
Campagnolo Potenza 11s
Шифтери: Campagnolo Potenza 11s Power-Shift Ergopower Control Произведено во Италија ..
11,600ден.
Campagnolo Potenza 11s
Ланец за 11 брзини Класа: Campagnolo Potenza 11s Произведено во Италија ..
2,500ден.
Campagnolo Potenza 11s 12-27
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Potenza Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
7,300ден.
Campagnolo Potenza 11s 36-52T
Пренос: Campagnolo Potenza 11s Однос: 36-52Т Курбла: 172.5мм Тежина: 771гр. ..
15,500ден.
Campagnolo Potenza 11s front
Преден менувач: Campagnolo Potenza 11s Произведено во Романија ..
4,400ден.
Campagnolo Potenza 11s rear/medium
Заден менувач: Campagnolo Potenza 11s "Medium cage" Произведено во Италија ..
9,600ден.
Campagnolo Potenza Dual Pivot brakes
Сет кочници Класа: Кампањоло Потенца Тежина: 319гр ..
3,900ден.
Campagnolo RD-CH500
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 11 брзини ..
1,700ден.
Campagnolo RD-RE500
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 10 брзини ..
1,350ден.
Campagnolo RD-RE600
Кампањоло ролни - сет од две 8.8мм за 9 брзини ..
1,300ден.
Campagnolo RD-RE900
Кампањоло ролни - сет од две 8.4мм за 11 брзини ..
1,100ден.
Campagnolo RE023
Сет од 4 парчиња - лагери за "oversize" главини: компатибилни со повеќе модели на Campagnolo тркала...
1,300ден.
Campagnolo Record 11s 12-27
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-27 Произведено во Италија ..
19,500ден.
Campagnolo Record 11s 12-29
Касета за 11 брзини Класа: Campagnolo Record Однос: 12-29 Произведено во Италија ..
25,200ден.