Информации за достава
Кошничката е празна!

Информации за достава

Информации за достава

За сите порачки направени од места надвор од Скопје, организираме достава со еден од сервисите за брза пошта.

- За порачки направени пред 12 часот во текот на работните денови, предвидениот рок за достава е еден ден т.е. порачаните производи ќе Ви бидат доставени веќе следниот ден!
- За порачки направени меѓу 12 и 15 часот во текот на работните денови, предвидениот рок за достава е еден до два дена.
- За порачки направени после 15 часот, предвидениот рок за достава е два дена.
Сепак, овој предвиден рок не е гарантиран. Временски неприлики и други непредвидени ситуации при транспортот, може да влијаат на рокот на испорака.

За секоја порачка направена преку интернет или е-маил, ние Ве контактираме за потврда на внесените податоци и потоа организираме превоз.
За порачки поголеми од 3000 денари, трошоците за превоз се на наша сметка.

Ве молиме планирајте ги порачките навремено ако рокот за достава е важен.

За сите информации, но и можна побрза реакција/обработка на порачката, Ве молиме контактирајте не’ во нашиот продажен центар: 02/ 614-7644
Нашето работно време е:
Понеделник - Петок: 9ам - 8пм
Сабота: 9ам - 4пм

Ви благодариме!