Офицер за Заштита на Лични Податоци
Кошничката е празна!

Офицер за Заштита на Лични Податоци

За сите информации и прашања поврзани со заштитата на Вашите лични податоци, контактирајте го нашиот Офицер за Заштита на Личните Податоци:

Весна Талевска
Тел.: 02/315-6989 | 071/368-730
Електронска пошта: vesna@madalbal.com.mk
Адреса: бул. Киро Глигоров бр. 4, 1000 Скопје, Македонија